Gospodarka » Przemysł

Spotkanie PROTAN INTERNATIONAL po raz pierwszy w Polsce

We wrześniu br. po raz pierwszy w Polsce spotkają się przedstawiciele Grupy PROTAN INTERNATIONAL. Reprezentanci poszczególnych krajów, gdzie obecna jest Grupa Protan będą rozmawiać o kierunkach rozwoju i nowych inicjatywach światowego lidera w technologiach membranowych.

Po raz pierwszy poza Norwegią, gdzie jest centrala firmy, w Polsce - odbędzie się wewnętrzne spotkanie przedstawicieli PROTAN INTERNATIONAL, związanych z produktami i systemami dachowymi.  Spotkanie będzie miało miejsce w Krakowie, we wrześniu br.

- To bardzo ważne wydarzenie dla PROTAN INTERNATIONAL. Spotkają się wszyscy przedstawiciele Grupy z całego świata. To dobra okazja do wspólnego spojrzenia na branżę, wymianę doświadczeń  i dobrych praktyk. Po raz pierwszy jako Protan Polska wystąpimy w roli organizatora i gospodarza spotkania. Jest to dla nas zaszczyt, a także podkreślenie wysokiej pozycji i znaczenia Protan Polska  w strukturze Grupy - podkreśla Michał Miąsek, Dyrektor Zarządzający Protan Polska Sp. z o.o.

W programie kilkudniowego pobytu reprezentantów poszczególnych krajów, gdzie obecna jest Grupa Protan, zaplanowano szereg rozmów, warsztatów i szkoleń.

Protan jest norweską grupą przemysłową, która jest światowym liderem w technologiach membranowych. Tworzy i dostarcza membrany, systemy dachowe, systemy wentylacji i tekstylia techniczne. Jest jednym z pierwszych producentów membran dachowych. Obecnie sprzedaje produkty do 40 krajów na całym świecie, w tym w większości do krajów europejskich.

www.protan.pl

www.facebook.com/Protan-Polska