Dom » Nieruchomość

Stwórz swój własny ekosystem. Dni otwarte na Eko-Osiedlu i w Apartamentach Wiejska

Prezentowanie nieruchomości swoim potencjalnym klientom na żywo, czyli popularne „dni otwarte” już na stałe wpisały się w działania prowadzone przez developerów. Tego typu spotkania pozwalają nie tylko zapoznać się z ofertą, ale często są także okazją do uzyskania atrakcyjnych rabatów.

Nie inaczej będzie w przypadku najbliższych, organizowanych przez białostocki Eko-System Dni Otwartych Eko-Osiedla na Bagnówce i w Apartamentach Wiejska, podczas których odwiedzający oprócz specjalnych cen zyskają także m. in. szansę zakupu dodatkowego miejsca parkingowego za symboliczną kwotę 1 zł.

Mimo, iż na przestrzeni ostatnich lat coraz chętniej kupujemy przez internet, bez wychodzenia z domu, taka forma zakupów zupełnie nie sprawdza się w przypadku nieruchomości. Wciąż nie wyobrażamy sobie przecież możliwości nabycia domu czy mieszkania bez jego wcześniejszego obejrzenia.

By ułatwić swoim potencjalnym klientom dokładne zapoznanie się z ofertą, już w najbliższy weekend (25-26 kwietnia w godz. 10.00-15.00) białostocki Eko-System organizuje Dni Otwarte Eko-Osiedla na Bagnówce i w Apartamentach Wiejska.

- Możliwość obejrzenia mieszkań, części wspólnych oraz terenów znajdujących się wokół budynków to tylko jedna z atrakcji. Dodatkowo, odwiedzający mogą liczyć na specjalne rabaty na wszystkie mieszkania, a także zyskają szansę zakupu dodatkowego miejsca parkingowego za 1 zł - informuje Dorota Trochimowicz, przedstawicielka developera.

W ramach imprezy prezentowane będą m. in. mieszkania w szeregówkach na Bagnówce, które dla wielu osób stanowią dobrą alternatywę w stosunku do mieszkania w bloku czy domu jednorodzinnym. Warto pamiętać, że nieruchomości te dostępne są w ramach rządowego programu Mieszkanie dla Młodych.

- Większość naszych klientów, którzy zdecydowali się na wybór Eko–Osiedla to zarazem beneficjenci tego programu. Pomimo znacznej popularności, jaką cieszą się oferowane przez nas lokale w szeregówkach, zapowiadane przez rząd zmiany zasad MdM – w zakresie zwiększenia dofinansowania do wkładu własnego czy zniesienie limitu wieku dla rodziców trzech pociech, mają szansę sprawić, że mieszkańcom Bagnówki już wkrótce przybędą nowi sąsiedzi - dodaje przedstawicielka firmy.

Co istotne, w trakcie Dni Otwartych będzie można nie tylko wynegocjować atrakcyjne warunki zakupu nieruchomości, ale i uczynić pierwszy krok w kierunku urządzenia swojego wymarzonego mieszkania. Pomocą w tym zakresie służyć będzie obecny na Eko-Osiedlu architekt udzielający bezpłatnych porad. Oprócz tego odwiedzający mogą także liczyć na fachowe doradztwo kredytowe ze strony specjalistów zajmujących się kredytami hipotecznymi.

Dodatkowo, każdy kto zdecyduje się w tych dniach obejrzeć realizowane mieszkania może otrzymać specjalne vouchery upoważniające do tańszych zakupów w sklepach partnerskich organizatora: Leroy Merlin, Salonach Łazienek BLU, sklepie z drzwiami i podłogami VOX czy u dostawcy multimediów – firmie Koba.

publicum