Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Święto makijażu w Wola Parku z Kontigo

Wola Park i Kontigo zapraszają na dzień pełen urodowych atrakcji. Z okazji „Święta makijażu” 22 października Centrum odwiedzi gwiazda make-upu – Harry J.

W najbliższą sobotę od godziny 12:00 do 20:00 miłośniczki makijażu będą mogły oddać się w ręce wirtuoza pędzli, pudrów, cieni i tuszów - Harry’ego J. oraz konsultantek marki Kontigo. Wizażyści dopasują i wykonają idealny makijaż na każdą okazję. Podczas wydarzenia Harry J. poprowadzi szkolenie, po którym każda z pań będzie potrafiła wykonać podobny makijaż samodzielnie. Tego dnia odbędą się też konsultacje. Pracownicy drogerii doradzą jakie kosmetyki i jaki typ make-upu są najodpowiedniejsze dla urody Klientek. Firma Kontigo przygotowała również liczne konkursy. Na wszystkich uczestników quizów czekają nagrody - bony do zrealizowania w sklepie marki lub mini zestawy kosmetyków.

beyondpr