Rozrywka i wypoczynek » Sport

Świętuj awans na Stadionie Narodowym dzięki Karcie Kibica

Już 4 września br. piłkarska Reprezentacji Polski zmierzy się w Warszawie z Kazachstanem, a mecz ten może przypieczętować jej awans na Mistrzostwa Świata 2018 w Rosji. Dzięki Karcie Kibica wydawanej przez Alior Bank i Polski Związek Piłki Nożnej, bilety na to spotkanie można kupić z wyprzedzeniem.

Przedsprzedaż wejściówek na mecz z Kazachstanem rozpocznie się 8 sierpnia br. i potrwa siedem dni. W tym czasie bilety będą mogli nabywać jedynie posiadacze Karty Kibica. Jeśli ktoś jej nie ma, a chce przeżywać piłkarskie emocje na Stadionie Narodowym, powinien złożyć wniosek na stronie www.laczynaspilka.pl już dziś, ponieważ wydanie dokumentu trwa od 7 do 14 dni.

Pierwszeństwo przy zakupie biletów na mecze Reprezentacji to jedna z korzyści Karty Kibica, stworzonej we współpracy Polskiego Związku Piłki Nożnej i Alior Banku. Zapewnia ona również dostęp do rabatów
w internetowym sklepie kibica, zastępuje papierowy bilet, może służyć jako  karta przedpłacona.

profilu banku na Facebooku, ramię w ramię z Biało-Czerwonymi.

Więcej informacji o Karcie Kibica dostępnych jest na stronie: https://www.aliorbank.pl/klienci-indywidualni/uslugi/karta-kibica.html.

a.bak