Technologie » Komputery

System ERP Macrologic Merit obchodzi pierwsze urodziny

System ERP Macrologic Merit obchodzi pierwsze urodziny MACROLOGICPierwszy polski system ERP oparty na procesowości – Macrologic Merit – w tym roku świętuje swoją pierwszą rocznicę rynkowej premiery.

Nowa aplikacja autorstwa Macrologic od podstaw została stworzona z myślą nie tylko o największych, ale też średnich przedsiębiorstwach funkcjonujących w Polsce i uwzględnia najnowsze trendy w zarządzaniu.

Świadectwa zadowolonych klientów, którzy zdecydowali się go wdrożyć, potwierdzają, że pierwszy polski — już sprawdzony — procesowy system ERP w niczym nie ustępuje swoim zagranicznym odpowiednikom.

Ze względu na wysoki koszt oprogramowania do roku 2016 niewiele firm działających w Polsce było stać na wdrożenie w swojej organizacji nowoczesnego, procesowego systemu ERP. Wybór rozwiązania IT był ograniczony zaledwie do kilku trudno osiągalnych pod względem ceny systemów zachodnich, adaptowanych do potrzeb naszego rynku, ale nietworzonych od podstaw z myślą o nim.

Powstałą w ten sposób niszę postanowiła zagospodarować firma Macrologic. We wrześniu 2016 roku jako pierwsza zaoferowała przedsiębiorcom działającym na polskim rynku system Macrologic Merit, czyli procesowe narzędzie ERP opracowane z przeznaczeniem dla rodzimych przedsiębiorców.

Czytaj całość artykułu tutaj: https://www.erp-view.pl/erp/system_erp_macrologic_merit_obchodzi_pierwsze_urodziny.html

openmediagroup