Technologie » Komputery

Systemy ERP wzmacniają firmy z branży mięsnej

Systemy ERP wzmacniają firmy z branży mięsnej
Zobacz więcej zdjęć »
Dzięki coraz większej dostępności systemów ERP, uwzględniających potrzeby małych i średnich przedsiębiorstw oraz branżową specyfikę, niewielkie zakłady mięsne mogą się rozwijać i z powodzeniem konkurować na rynku.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

W ostatnich latach spożycie mięsa spada. W 2013 r. statystyczny Polak zjadł 68,1 kg mięsa, o 9,5 kg mniej niż w roku 2007. Zmienia się także struktura spożycia – jemy coraz więcej mięsa drobiowego, natomiast znacznie mniej niż kilka lat temu wołowiny i wieprzowiny. Rynek wędlin także stale się przeobraża i reaguje na zmieniającą się sytuację gospodarczą w kraju. Mimo to przemysł mięsny stanowi największy i wciąż mocno rozdrobniony sektor w branży spożywczej w Polsce.

Czytaj calość artykułu tutaj: http://www.erp-view.pl/erp/systemy_erp_wzmacniaja_firmy_z_branzy_miesnej.html



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

openmediagroup

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »