Gospodarka » Żywność

Szczegół wiele zmienia

Szczegół wiele zmienia
Zobacz więcej zdjęć »
Sztuka kulinarna to królestwo detali i niuansów. Zapoznanie się z nimi pozwala zmienić nawet najprostszą potrawę w niezwykłe, wyszukane danie.

Jednym ze szczegółów wyróżniających polską kuchnię, jest smak duszonych żeberek, na którym opiera się wiele urzekających aromatem dań. Bez niego ogórkowa, czy krupnik całkowicie straciłyby swój niepowtarzalny wyraz.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Dla osób, które cenią w kuchni każdy szczegół marka WINIARY przygotowała wyjątkowy produkt - Bulion na żeberkach. Jego sekret tkwi w łatwości i szybkości stosowania - pozwala przygotować dania bazujące na żeberkach, bez ich długotrwałego duszenia, za to z esencją ich unikalnego smaku.

Dzięki zdecydowanemu, charakterystycznemu smakowi, zakres stosowania bulionu jest bardzo szeroki - świetnie nadaje się do przygotowywania zarówno zup jak i drugich dań wydobywając z nich pełen aromatu, żeberkowy bukiet. Dzięki jej zastosowaniu, bazujące na ciemnym mięsie zupy, takie jak krupnik, kapuśniak, ogórkowa czy żurek, zyskują bliski wielu podniebieniom, rozpoznawalny smak duszonych żeberek. Dodana do bigosu, gulaszu lub duszonego mięsa nadaje im cenionej przez smakoszy, wyrazistości.

Bulion dostępny jest w sprzedaży od stycznia, kiedy zmęczeni zimą, chętnie spożywamy rozgrzewające, tradycyjne dania, do których jest świetnym dodatkiem.

Dostępne gramatury Bulionu na żeberkach WINIARY: 60 g (w sugerowanej cenie 1,85 zł) oraz 120 g (w sugerowanej cenie 3,60 zł).

WINIARY to marka znana Polakom od ponad 60-ciu lat, a sygnowane nią wyroby są synonimem doskonałego połączenia tradycyjnego polskiego smaku z innowacyjnością i nowoczesnością. Oferta WINIARY to około 200 różnych wyrobów kulinarnych, takich jak: zupy, buliony, sosy, fixy, dania instant, majonezy, przyprawy, galaretki, kisiele oraz budynie. WINIARY zaspakajają potrzeby zarówno wielbicieli kuchni tradycyjnej, jak i nowoczesnej oraz wszystkich tych, którzy na gotowanie mają coraz mniej czasu.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Poradnik zdrowia
http://poradnik-zdrowia.pl

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »