Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Szczupła siłą natury

W tym sezonie każdy kto chciałby skorygować swoją sylwetkę ma szansę wykorzystać do tego siły natury. Pojawił się bowiem nowy preparat wspomagający odchudzanie, w skład którego wchodzi, aż 14 naturalnych aktywnych składników.
Elavia to unikalny kompleksowy program, który przez 25 dni pomaga pozbyć się kilku kilogramów. Jeszcze zdążymy przed latem.

Elavia to suplement diety wspomagający odchudzanie dostępny jako kompleksowy program, w skład którego wchodzi: Elavia Intensive – płynny koncentrat oraz kapsułki Anti Yo-Yo na dzień i noc.

Elavia Intensive – to płynny preparat, który przyjmujemy przez pierwsze 10 dni kuracji, gubiąc zbędne kilogramy. Innowacyjna formuła Elavia pomaga w odchudzaniu, a poszczególne składniki odpowiedzialne są za działanie na czterech poziomach - spalanie, drenowanie, oczyszczanie i wzmacnianie. Czternaście aktywnych składników preparatu Elavia wspiera naturalne procesy zachodzące w organizmie podczas zrzucania zbędnej masy ciała. Zielona herbata, guarana, ostrokrzew paragwajski i herbata Yunnan pomagają w spalaniu tłuszczów, koper włoski, seler i jęczmień usuwają nadmiar wody, cykoria, grejpfrut i figa indyjska eliminują toksyny, a orzeszki kola wzmacniają organizm. To co ucieszy zainteresowanych to, że preparat jest po prostu smaczny – ma intensywny malinowo-wiśniowy smak.

Po zakończeniu kuracji zwykle mamy problemy z utrzymaniem wagi. Stosując Elavię Anti Yo-Yo możemy ustabilizować osiągniętą masę ciała poprzez unikalny preparat Elavia w kapsułkach na dzień i na noc. Przyjmujemy ją przez następne 15 dni. Kapsułka na DZIEŃ już od samego rana pobudza i poprawia samopoczucie. Jest połączeniem wyciągów z zielonej herbaty, jęczmienia, ostrokrzewu paragwajskiego (maté), orzeszków kola, kopru i selera, które działają na cztery sposoby: usuwają tłuszcz, redukują wzdęcia, oczyszczają i dodają energii. Kapsułka na NOC uzupełnia i wzmacnia efekt uzyskany w dzień dzięki przedłużonemu działaniu (zastrzeżonej technologii Round-the-Clock),  specyficznych, czynnych substancji. W skład kapsułek wchodzi melisa, która redukuje stres, winogrona oczyszczają organizm i poprawiają przemianę materii, a wyciąg ze strąków fasoli wspomaga pracę wątroby i ogranicza wchłanianie węglowodanów. Dzięki temu stabilizują odchudzanie i działają odstresowująco. Ta formuła preparatu została stworzona z myślą o tym by ograniczać efekt jo-jo po zakończeniu kuracji i jest jedyną taką formą dostępną na polskim rynku.

Planując pozbycie się kilku kilogramów warto wesprzeć się naturalnym preparatem np. Elavią. Należy pamiętać jednak o tym, że aby był skuteczny dobrze go stosować w ramach niskokalorycznej diety. Jaka jest zatem rola suplementu w naszej walce z kilogramami?

- Odpowiednio dobrana suplementacja, może być pomocna w odchudzaniu. Daje ona wsparcie wszystkim etapom prawidłowego procesu odchudzania, w przypadku Elavii również na etapie stabilizacji – mówi Alicja Kalińska doradca żywieniowy Set Point, firmy z której porad dietetycznych skorzystało już ponad 15.000 osób.

Od kwietnia br. w wybranych aptekach pojawiły się produkty Elavia 4321 Slim. Dostępne są  w promocyjnych cenach, Elavia Intensive (od 45 pln) i Elavia Anti Yo-Yo (od 54 pln).

Do lata zostało 6 tygodni. Wszyscy, którzy mają zamiar skorygować co nieco swoją sylwetkę przed premierą najnowszego fasonu bikini na plaży, mogą skorzystać z pomocy Elavii by w sposób naturalny i bezpieczny, a przede wszystkim  skuteczny zgubić kilka kilogramów.

Strona internetowa www.elavia.pl, która oprócz informacji o marce, składnikach, produktach zwierać będzie wiele ciekawych wskazówek wspierających odchudzanie, wsparcie eksperta żywieniowego oraz forum ruszy pod koniec kwietnia br. W tym samym czasie zostanie oficjalnie zostanie uruchomiony profil dedykowany Elavii na popularnym portalu społecznościowym - FaceBooku. Dzięki temu każdego dnia możemy skorzystać ze wsparcia ekspertów i podjąć wyzwanie by zdążyć przed latem.

Więcej informacji udzieli:

Patrycja Sawicka

Gsm: 506 81 1076

e-mail: patrycja@bwpr.pl

***

BERLIN-CHEMIE AG to firma o bogatych tradycjach, która dynamicznie rozwija swoją działalność. Lokalne oddziały firmy działają w ponad 30 krajach Europy i Azji. Filia BERLIN-CHEMIE/MENARINI POLSKA Sp. z o.o. działa w Polsce w imieniu BERLIN-CHEMIE, spółki należącej do grupy MENARINI. Utworzona w 1886r. MENARINI, z siedzibą główną we Florencji, od wielu lat zajmuje czołową pozycję na włoskim rynku farmaceutycznym. MENARINI przez pokolenia rozwijała swoją działalność, aby stać się globalną firmą farmaceutyczną, zarządzaną przez właściciela.  MENARINI skoncentrowana jest na dwóch celach strategicznych: badaniach i rozwoju globalnym. Powyższe kierunki umożliwiają zastosowanie innowacyjnych leków z korzyścią dla pacjentów na całym świecie. Grupa MENARINI cieszy się doskonałą opinią na całym świecie jako skuteczny i rzetelny partner. BERLIN-CHEMIE/MENARINI w Polsce oferuje leki dostępne  zarówno bez recepty (m.in. Espumisan, Prostamol Uno, Lioton, Flavamed, Quixx, Mig)  jak i z przepisu lekarza, stosowane w następujących obszarach terapeutycznych: Kardiologia, Gastrologia, Choroby tarczycy, Diabetologia, Alergologia, Leki przeciwbólowe i przeciwzapalne.

Primoloko/Black&WhitePR