Firma » Biznes

Targi w Szczecinie

Od 30 września do 2 października w Szczecinie odbyły się targi wykończenia i wyposażenia wnętrz Wszystko dla Domu. To już dwudziesta edycja tej imprezy, więc można w tym przypadku mówić o sporym doświadczeniu.

Dla Amiki te trzy dni na przełomie miesięcy były doskonałą okazją, by spotkać się z osobami zainteresowanymi nowoczesnym sprzętem AGD.

Szczecińskie targi od lat cieszą się ogromnym zainteresowaniem. Przyciągają ponad 120 wystawców, a ich głównymi odbiorcami są indywidualni inwestorzy szukający produktów i usług oraz ciekawych pomysłów i rozwiązań do zastosowania w domu. Są także miejscem spotkań przedsiębiorców, architektów i projektantów, którzy będą nawet mieli swoje szczególne miejsce – Strefę Designerów, która umożliwiła młodym projektantom zaprezentowanie swoich pomysłów, nawiązanie kontaktów biznesowych oraz udział w bezpłatnym szkoleniu.

Amica pojawiła się w tym roku w Szczecinie razem z firmą Meblobuk, która od lat projektuje meble kuchenne. Odwiedzający stoisko Amiki i Meblobuku mogli podziwiać urodę i charakter płyty indukcyjnej INARI PI 6511SF, piekarnika Integra EBI 711 23, lodówki do zabudowy w meblach BK 314.3, zmywarki Integra ZZM 629I oraz kuchenki mikrofalowej AMM 25BI prezentowanych w najnowszej kolekcji mebli kuchennych. Projekt kuchni wykonany przez firmę Meblobuk można obejrzeć na stronie internetowej www.meblobuk.com.pl/show_item/281. Jego autorką jest Lidia Łagodzińska, która w ten sposób przekazuje swoją wizję piękna zintegrowanego z technologią.

Amica dba o swoich klientów na różne sposoby. Przyciąga też uwagę nowych, którzy jej jeszcze dobrze nie poznali. Proponuje im bliskie spotkania na imprezach targowych, aby mogli się przekonać, jak blisko jest od marzeń do ich spełnienia.

Amica
WIĘCEJ INFORMACJI Z FIRMY AMICA WRONKI S.A. (PRESS BOX)

newss.pl