Gospodarka » Żywność
Tatarski, czosnkowy, a może chrzanowy?
Zobacz więcej zdjęć » |
Kiedy przygotowania świątecznego menu nie idą tak, jak powinny, a Ty masz na głowie mnóstwo obowiązków, pozwól sobie pomóc! To nic, że np. pieczone mięso wyszło za suche, a sałatka jest nieco mdła. Mamy na to rozwiązanie w postaci Sosów Kieleckich. To uniwersalne dodatki do potraw, które swoim smakiem potrafią zdziałać cuda. ;)
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Sos Kielecki chrzanowy do jaj oraz ryb
Przyprawa wybawi Cię z opresji w przypadku, gdy Twoi goście preferują wyrazistą kuchnię staropolską. To wszystko za sprawą dużej zawartości tartego korzenia chrzanu, a także kremowej konsystencji. Takie połączenie nada dorszowi czy faszerowanym jajom wykwintności.
Wędliny i pieczone mięsa po tatarsku
Natomiast Sos Kielecki tatarski otuli swoją puszystą konsystencją niejedną mięsną przystawkę. Co więcej, dzięki dodatkowi drobno posiekanych ogórków konserwowych, cebuli, marynowanym pieczarkom oraz mieszance przypraw, smak wędlin oraz mięs stanie się wręcz niepowtarzalny.
Sałatki oraz przystawki z czosnkowym akcentem
A co z Sosem Kieleckim czosnkowym? Ten to dopiero pomoże zaskoczyć wielkanocnych gości - bo który z nich kosztował kiedyś m.in. tradycyjnej jarzynowej z dodatkiem czosnku? Ten delikatny, śmietanowo-czosnkowy smak oraz bogata zawartość dodatków tj. cebuli, szczypiorku i natki pietruszki podkreśli charakter niejednego warzywa
Zatem Kieleckie Sosy na start, bo Święta tuż-tuż!
Cena sugerowana Sosów Kieleckich: 3,49 zł/ 180 g
Komentarze (0)