Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Termin zgłaszania produktów do Plebiscytu Produkt Roku DlaZdrowia.pl 2012 mija 31 marca

Jeszcze tylko trzy tygodnie trwa przyjmowanie zgłoszeń do wzięcia udziału w Plebiscycie Produkt Roku DlaZdrowia.pl 2012. Udział w Plebiscycie jest bezpłatny.

Produkt Roku DlaZdrowia.pl 2012 został podzielony na trzy kategorie: produkt farmaceutyczny, spożywczy i kosmetyczny. Zadaniem użytkowników portalu DlaZdrowia.pl (www.dlazdrowia.pl), a następnie jury, jest wyłonienie tych wyrobów, które najpełniej i najlepiej dodają zdrowia i urody. - Zainteresowanych firm, które chcą zgłosić swoje produkty, jest bardzo wiele. Liczymy na to, że jeszcze ich przybędzie - mówi Piotr Wawrzynów, jeden z pomysłodawców Plebiscytu.

Korzyści, jakie płyną z udziału w Plebiscycie Produkt Roku DlaZdrowia.pl 2012, wiążą się przede wszystkim z możliwością wypromowania firmy i produktu. - Coraz częściej mówi o tym, że powinniśmy się odpowiednio odżywiać, dostarczać do organizmu niezbędnych składników mineralnych i witamin. Wspólnie więc zastanówmy się, które produkty są najlepsze dla naszego zdrowia - tłumaczy Piotr Wawrzynów.

Plebiscyt odbywa się na portalu DlaZdrowia.pl (www.dlazdrowia.pl). To tam znajduje się odpowiednia podstrona dedykowana jedynie Produktowi Roku DlaZdrowia.pl 2012. - Myślę, że taka forma jest jak najbardziej odpowiednia. Chcemy, aby to internauci, codzienni użytkownicy, stworzyli poniekąd kapitułę Plebiscytu. Każdy ma prawo głosu - wyjaśnia Piotr Wawrzynów.

Plebiscyt Produkt Roku DlaZdrowia.pl 2012 wystartował 1 lutego. Termin zgłaszania produktów mija ostatniego marca. Następnie, przez cały kwiecień, użytkownicy portalu DlaZdrowia.pl głosują na - ich zdaniem - najlepsze produkty.  To internauci, jako konsumenci, wyłonią artykuły, jakie znajdą się w półfinale. Każda osoba zarejestrowana na portalu może oddać po trzy głosy w każdej kategorii. Nie może jednak głosować na produkt, który sama zgłosiła do udziału w Plebiscycie.

O wyborze laureata lub laureatów w konkretnej kategorii zadecyduje jury, w skład którego wejdą specjaliści w danej dziedzinie, przedstawiciele branży, mediów oraz osoby z redakcji DlaZdrowia.pl. Wyniku zostaną ogłoszone na oficjalnej gali, w czerwcu.

Harmonogram Plebiscytu oraz jego regulamin  znajduje się na portalu DlaZdrowia.pl (http://dlazdrowia.pl/produkt-roku.html#pr), którego właścicielem jest Fabryka Idei Sp. z o.o.

DlaZdrowia.pl