Moda » Odzież

Tiffi & Próchnik oraz Taranko – nowi najemcy w Galerii SFERA

Od 20 kwietnia klienci Galerii SFERA mogą robić zakupy w sklepie Tiffi & Próchnik. Dzień później w bielskiej galerii swój sklep otworzyła marka Taranko.

Tiffi & Próchnik – pierwszy butik marki w Bielsku-Białej

Oferta butiku Tiffi & Próchnik nawiązuje do najnowszych światowych trendów i obejmuje odzież dla kobiet i mężczyzn. W ofercie dla mężczyzn znaleźć można m.in.: płaszcze, spodnie, garnitury, koszule oraz dodatki. Paniom Tiffi & Próchnik proponuje żakiety, spódnice, spodnie oraz sukienki.Tiffi & Próchnik mieści się w galerii II, na pierwszym piętrze. Lokal ma 95,40 m² powierzchni.

Taranko – świadoma kobiecość

Od 21.04.2012 Klienci Galerii SFERA mogą robić zakupy także w butiku Taranko. Sklep znajduje na parterze galerii II w lokalu o powierzchni 96 m². To drugi salon Taranko w Bielsku-Białej.Istniejąca od 1987 roku polska marka Taranko swoją ofertę kieruje do pewnych siebie, świadomych pań, które cenią szyk, elegancję oraz bogatą paletę kolorów. Duży wybór kostiumów, sukienek, bluzek, spódnic, spodni czy płaszczy sprawia, że propozycje marki pasują zarówno na formalne spotkania w pracy, jak i imprezy towarzyskie.

- Tiffi & Próchnik oraz Taranko to marki doskonale wpisujące się w modowy charakter Galerii SFERA. Jesteśmy przekonani, że będą często odwiedzane przez naszych klientów – mówi Joanna Bierówka – specjalista ds. marketingu Galerii SFERA.

ew_pr