Dom » Wnętrza

TIME – CZAS NA ZMIANY

Najnowsza kolekcja TIME marki NEWLOOK nokautuje oryginalnością i charakterem. Proste bryły poprzez łagodne ich wyprofilowanie, zyskały ujmujący wygląd. Jeśli dodamy do tego gustowne obicie w kontrastowych kolorach mebel z pewnością stanie się epicentrum każdego wnętrza.

TIME to modułowa kolekcja nowoczesnych mebli tapicerowanych, składająca się z brył o miękkich, fantazyjnie zaokrąglonych kształtach, dzięki czemu wnętrza stają się ciepłe i pełne uroku. Wzornictwo i funkcjonalność kolekcji idą w parze z komfortem. W modelu zaprojektowano bardzo obszerne siedziska oraz idealnie wyprofilowano oparcia, w celu zwiększenia wygody użytkowania. Wypoczynek uprzyjemniają także poduszki nerkowe, które każdy może układać według własnych potrzeb.

Kilkadziesiąt różnych modułów kolekcji TIME można dowolnie kompletować, tworząc oryginalne kompozycje. W programie występuwww.newlook-sofa.pl

NEWLOOK to marka, powstała na bazie oferty marki FLAIR funkcjonującej na rynku polskim od 1992. Obecnie firma specjalizuje się w produkcji najwyższej jakości mebli tapicerowanych, w których najważniejszy jest komfort. Przestronne siedziska, miękkie oparcia, przyjemne tkaniny i przytulne poduchy tworzą ekskluzywną całość sprzyjającą odpoczynkowi. W ofercie marki dostępne są fotele, sofy, funkcjonalne systemy modułowe, systemy narożne, pufy i poduchy. Wszystkie zaprojektowano i wyprodukowano z najwyższą starannością i myślą o maksymalnej wygodzie.

To meble kierowane do najbardziej wymagających i ambitnych klientów, którzy z pasją aranżują swoją przestrzeń domową, poszukując rzeczy nie tylko pięknych, ale także funkcjonalnych i wygodnych. Bogata oferta NEWLOOK,  szeroka gama kolorystyczna tkanin obiciowych, a także możliwość ich dowolnego łączenia w barwne kompozycje, stwarza nieograniczone możliwości kreowania modnych i niepowtarzalnych wnętrz. Meble NEWLOOK zawsze stają się dusząkażdego pomieszczenia. Nic więc dziwnego, że cieszą się ogromnym powodzeniem klientów w kraju i za granicą.

Marka NEWLOOK należy do międzynarodowej Grupy IMS specjalizującej się w projektowaniu, produkcji oraz sprzedaży mebli skrzyniowych i tapicerowanych w całej Europie.

Primoloko/Black&WhitePR