Gospodarka » Żywność
Trendy 2018 - polska hodowla ślimaków, idealna na Finger Food
Zobacz więcej zdjęć » |
Karnawał w pełni, dlatego przedstawiamy trendy w imprezowym jedzeniu. Przekąski, finger foody, tapasy - to będzie królować w 2018 roku i dlatego warto to wprowadzić do menu swojej restauracji, według Unilever Food Solutions Polska.
idac tym tropem, z naszej strony proponujemy filety ślimaka Snails Garden - idealne na PRZEKĄSKI na raz "Finger Food". Cała produkcja w naszej przetwórni to wszystko manufaktura - ręczna specjalistyczna praca. Przygotowujemy filety ślimaka w ściśle określony sposób w naszej przetwórni Eko Snails Garden. Podczas obróbki mięczaków, po usunięciu części niejadalnych pozostaje sama stopa, która jest częścią jadalną. Produkt wysokiej jakości, o ściśle określonym wyglądzie i parametrach. Jakość produkowanego towaru spełnia najwyższe standardy i wymogi co do jakości na rynku polskim.
Najważniejsze atuty HoReCa:
- mięso naszego ślimaka jest miękkie, ma krótki czas przygotowania co jest ważne w restauracji
- struktura mięsa wysokiej jakości, mięso jest delikatne
- mięso łatwe w obróbce termicznej, można podawać gotowane, pieczone, duszone , smażone, mielone, marynowane, jako pasztet
- łatwo się łączy z innymi składnikami, możemy sami kreować jego smak poprzez zioła i przyprawy
Nasze produkty:
- Nie zawierają konserwantów, polepszaczy i sztucznych środków barwiących żywność
- Pochodzą z polskich gospodarstw
- Mogą być pakowane w różnej wielkości i ilości
- Występują w postaci, mrożonej i świeżej
- Posiadają najwyższą jakość Smaku!
Przetwórstwa ślimaków mazurskich i kawioru
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
P.P.H.U EKO SNAILS GARDEN
14-400 Krasin 16A
Tel: 660 512 199
bistro@snailsgarden.com
www.snailsgarden.com
Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.
Komentarze (1)
polecam, produkt idealny, mięso ślimaka wciąga rożne smaki. Można je nawet na słodko podać.