Firma » Reklama

Trwa akcja „NASZE DRZEWO” dołącz do nas!

GRAFFICO wspólnie z Międzynarodowym Towarzystwem Uprawy i Ochrony Drzew rozpoczyna akcję „NASZE DRZEWO”. Każdy klient, który złoży zamówienie na produkty oferowane przez GRAFFICO otrzyma w prezencie drzewko do zasadzenia na terenie swojej firmy lub w innym, dowolnym miejscu.

„NASZE DRZEWO” to akcja proekologiczna, prowadzona z potrzeby zadbania o czyste środowisko, które jest naszym wspólnym dobrem. Działaniami objęty jest cały obszar naszego kraju -  sadząc drzewka przyczyniamy się do zwiększenia obszarów leśnych naszego kraju, a co za tym idzie do poprawy jakości powietrza.

Organizator akcji – firma GRAFFICO jest liderem w dziedzinie reklamy wielkogabarytowej i świetlnej. Zespól specjalistów od ponad 20-stu lat z powodzeniem dba o zadowolenie każdego Kontrahenta starannie dobierając rozwiązania najwyższej jakości.

Międzynarodowe Towarzystwo Uprawy i Ochrony Drzew to organizacja proekologiczna, która swoim działaniem obejmuje nie tylko Polskę. Prawie 20-sto letnie doświadczenie zaowocowało bogatym portfolio akcji wspierających działania na rzecz ochrony i uprawy drzew, liczne szkolenia i warsztaty, a także gro specjalistów najwyższej jakości.

Więcej na temat akcji „NASZE DRZEWO”  znajdziesz na stronie : http://www.graffico.pl/drzewo.html

GRAFFICO