Moda » Obuwie

Trygon Sport otwarty w Wola Parku

Grono najemców Wola Parku powiększyło się o znaną markę oferującą obuwie, odzież sportową i casualową dedykowaną kobietom, mężczyznom i dzieciom - Trygon Sport. Sklep w Wola Parku zajął powierzchnię blisko 95 mkw.

Trygon Sport funkcjonuje na rynku od ponad 20 lat i jest wciąż rozwijającą się siecią sklepów z markowymi butami i ubraniami. Sukcesywnie zwiększa liczbę multibrandowych salonów stacjonarnych. Kadrę Trygon Sport w Wola Parku tworzą osoby z wieloletnim doświadczeniem w sprzedaży, dzięki czemu Klienci otrzymają na miejscu fachową pomoc i poradę podczas zakupów.

Trygon Sport dostarcza Klientom produkty markowe, najwyższej jakości od globalnych producentów i liderów na rynku m.in.: Adidas, Nike, Puma, Reebok, New Balance. W kolekcjach znajdują się obuwie i odzież na każdą porę roku oraz produkty odpowiednie do uprawiania różnych sportów.

Aktualnie firma posiada 18 sklepów stacjonarnych zlokalizowanych w centrach handlowych w kilkunastu miastach polski.

Sklep w Wola Parku znajduje się na 1 piętrze, w okolicach salonu House.

W Wola Parku odzież sportową i obuwie oferują również m.in. 4f, City Sport, Go Sport i Foot Locker.

beyondpr