Moda » Odzież

Trzy sklepy Cubus w centrach Atrium

Warszawa,28 września 2011.Atrium European Real Estate Limited,podpisało umowy z firmą Varner Polska Ltd. Sp. z o. o., przedstawicielem sieci CUBUS projektującej i dystrybuującej modną odzież dla kobiet, mężczyzn i dzieci.

Na ich podstawie salony Cubus zostaną otwarte na terenie Galerii Mosty w Płocku, Atrium Reduta w Warszawie i Atrium Felicity w Lublinie.

Galeria Atrium Mosty w Płocku jest doskonale połączona z centrum miasta. Wśród najemców znajdują się m.in.: delikatesy Piotr i Paweł, Reserved, H&M i Rossman. Dodatkowym walorem Galerii jest bezpośrednie sąsiedztwo Centrum Handlowego Atrium, z którym tworzy duży kompleks handlowo-usługowy.

W Płocku sklep zacznie funkcjonować od 2012 po otwarciu I piętra Galerii. Będzie zajmował lokal o wielkości 730 m.kw.

Centrum Handlowe Reduta jest jednym z największych i pierwszych centrów handlowych w Warszawie. Położone jest w jednej z największych dzielnic biznesowych miasta. W Reducie znajduje się 138 lokali. Wśród najemców znajdują się m.in. Carrefour, Euro RTV/AGD, Peek&Cloppenburg, H&M, Empik i KappAhl. Do dyspozycji klientów jest przestronny parking z 1640 miejscami parkingowych.

W Warszawie Cubus obejmie lokal, znajdujący się na I piętrze, o wielkości 421 m.kw., w pierwszym kwartale 2012 r.

Centrum Handlowe Felicity zostanie otwarte w 2013 r.. Obiekt powstaje we wschodniej części Lublina, u zbiegu ulic Wincentego Witosa i Grygowej. Po zakończeniu budowy, która jest pierwszą dużą inwestycją Atrium od kryzysu gospodarczego z 2008 r., CH Felicity zaoferuje klientom około 150 nowoczesnych sklepów, hipermarket oraz market budowlany.

Umowa dotycząca Atrium Felicity w Lublinie obejmuje lokal o wielkości 707 m.kw.. Lokal będzie znajdował się na parterze. Umowa będzie obowiązywać od 2013 r. - od dnia otwarcia centrum. Cubus będzie kolejnym najemcą Felicity. Niedawno Atrium podpisało umowę z firmą Auchan na budowę hipermarketu oraz z siecią Intersport.

Smart Media Sp. z o. o.