Kobieta, zdrowie, uroda » Medycyna

TU INTER Polska SA serdecznie zaprasza na spotkanie 24 kwietnia w Warszawie

Nieodpłatne spotkanie odbędzie się z udziałem przedstawicieli środowiska ubezpieczycieli, brokerów i prawników, które będzie poświęcone zagadnieniu ochrony prawnej dla podmiotów leczniczych i próbą odpowiedzi na pytanie„Czy podmiot leczniczy potrzebuje opieki prawnej?”.

Spotkanie to wpisuje się w cykl „Prawo, a  medycyna”, które INTER Polska organizuje od 2010 roku z myślą m.in. o kadrze zarządzające placówkami medycznymi.

Podczas spotkania przedstawione zostanie także ubezpieczenie  „INTER Ochrona Prawna dla Podmiotów Leczniczych”, które zapewnia pokrycie kosztów obsługi prawnej podczas sporów związanych z funkcjonowaniem podmiotu leczniczego.                                                                                 To pierwszy tak skrojony  produkt w Polsce, którego  zakres odpowiada szczególnym potrzebom podmiotów leczniczych.

Zachęcam do zapoznania się ze szczegółowym  programem spotkania:

Brandscope