Firma » Biznes

UNIT4 TETA BI Center otrzymał kompetencję Microsoft Silver Business Intelligence

UNIT4 TETA BI Center otrzymał kompetencję  Microsoft Silver Business Intelligence
UNIT4 TETA BI zasłużył na wyróżnienie dzięki technologicznej biegłości i poświęceniu na rzecz klientów

UNIT4 TETA BI Center, spółka z grupy UNIT4 TETA, została partnerem Microsoftu na poziomie srebrnym, spełniając wszystkie wymogi uzyskania Kompetencji Silver Business Intelligence. Firma wykazała się zdolnością odpowiedzi na zmieniające się potrzeby klientów Microsoftu w dynamicznym środowisku biznesowym. By otrzymać kompetencję, partner musiał wykazać się wysokimi umiejętnościami podczas wymagających egzaminów zawartych w certyfikatach. W celu zapewnienia najwyższej jakości usług, Microsoft wymagał referencji dotyczących zakończonych sukcesem wdrożeń oraz satysfakcji klientów.

System TETA Business Intelligence służy łączeniu danych, które przy jego pomocy zostaną zmienione w informacje, niezbędne do budowania wiedzy stanowiącej jeden z podstawowych zasobów każdego przedsiębiorstwa. Celem systemu jest również podniesienie efektywności pracowników dzięki dostarczaniu przyjaznej aplikacji wspierającej pracę analityczną oraz ułatwiającej prezentację kluczowych informacji. Uzyskanie srebrnej kompetencji Microsoft potwierdza wysokie umiejętności projektantów i programistów UNIT4 TETA BI Center będąc jednocześnie pierwszym tego typu wyróżnieniem we wrocławskiej spółce.

„Czujemy ogromną satysfakcję, iż nasi pracownicy wykazali się nieprzeciętną wiedzą oraz umiejętnościami skutkującymi spełnieniem wymogów uzyskania kompetencji MS Silver Business Intelligence. Pokazuje to, że system TETA Business Intelligence został zbudowany i jest rozwijany przez doświadczonych profesjonalistów. Wiemy, że to wyróżnienie zmotywuje nas do uzyskiwania jeszcze lepszych wyników, co przełoży się na jeszcze większą satysfakcję klientów.” – powiedział Bartłomiej Ułaniak, Asystent Prezesa Zarządu w UNIT4 TETA BI Center.

„Uzyskując srebrną kompetencję, organizacje udowadniają swoją eksperckość w danym obszarze technologicznym, plasując siebie pośród 5% partnerów Microsoftu na całym świecie” – powiedział Phil Sorgen, VP kanału partnerskiego w Microsoft. “Gdy klienci poszukują partnera technologicznego, który rozwiąże ich problemy, wybór takich, którzy posiadają kompetencje przyznane przez Microsoft jest racjonalny. Można wówczas mieć pewność, że wybieramy profesjonalistów posiadających dostęp do technicznego i produktowego wsparcia Microsoftu.”

Szczegóły dotyczące poszczególnych testów i egzaminów wymaganych przez Microsoft, by uzyskać srebrną kompetencję w zakresie Business Intelligence, można znaleźć na stronie: https://mspartner.microsoft.com/en/us/Pages/Membership/business-intelligence-competency.aspx

Sieć Partnerów Microsoftu pomaga partnerom wzmacniać ich zdolności w zakresie przewodzenia rynkowi i wykorzystywania najnowszych technologii, by jeszcze lepiej służyć klientom, a także by ułatwiać kontakty wewnątrz jednej z najbardziej aktywnych i różnorodnych sieci partnerskich na świecie.

LewisPR