Technologie » AGD - RTV

Urodzinowe zakupy w SATURNIE

SATURN w Lubinie świętuje 5-te urodziny. Z tej okazji sklep przygotował dla swoich Klientów specjalną ofertę, która obowiązuje od 15 do 18 maja br.

SATURN w Cuprum Arena w Lubinie został otwarty w 2009 roku. Pojawienie się marki w mieście umożliwiło mieszkańcom dostęp do najszerszej oferty produktów z zakresu elektroniki użytkowej. Sklep od razu stał się ulubionym miejscem zakupów, do dziś pozostając liderem lokalnego rynku: dotychczas odwiedziło go blisko 4 mln Klientów.

Z okazji 5-tych urodzin marketu w Lubinie, SATURN przygotował specjalną ofertę, która obowiązuje od 15 do 18 maja: Za każde 200 zł wydane w sklepie SATURN, Klient otrzyma 20 zł na karcie podarunkowej. Dodatkowo można będzie dokonać zakupów w systemie ratalnym 0%.

SATURN w Cuprum Arena cieszy się dużym zaufaniem klientów, na które pracujemy każdego dnia oferując największy wybór markowych urządzeń oraz profesjonalną obsługę. – mówi Marta Kańska-Klonowska, Dyrektor Marketu SATURN w Lubinie - Największą popularnością wśród Kupujących w ciągu tych pięciu lat działalności cieszyły się telewizory, laptopy, pralki i lodówki. Od kilku miesięcy obserwujemy również wzmożone zainteresowanie urządzeniami mobilnymi, tabletami, smartfonami i akcesoriami. Spodziewamy się, że ten segment będzie dalej rósł w najbliższych latach.

Sklep posiada w swojej ofercie sprzęt elektroniczny ponad 250 marek. Klienci znajdą tu zarówno najbardziej rozpoznawalne firmy świata, takie jak Sony, Samsung, Panasonic, Bosch, Siemens, Philips, Microsoft, czy Nokia, jak również marki własne sieci: KOENIC, ok., ISY oraz PEAQ. Fani nowoczesnych technologii mają do dyspozycji ogromny wybór komputerów, urządzeń mobilnych i biurowych, aparatów fotograficznych, konsoli do gier oraz akcesoriów do urządzeń elektronicznych. SATURN  jest również autoryzowanym sprzedawcą produktów Apple. Asortyment uzupełnia bogaty wybór filmów, muzyki, a także książek oraz gier komputerowych.

Market oferuje również dostawę i instalację urządzeń w domu klienta, przedłużoną i rozszerzoną gwarancję na większość produktów, sprawną obsługę serwisową, wywoływanie zdjęć, możliwość pozostawienia w sklepie zużytego sprzętu, czy usługi kredytowe w celu sfinansowania zakupu. W październiku 2013 SATURN uruchomił w sklepie Strefę Usług, w której Klient otrzyma fachową poradę przy zakupie dostępu do Internetu, telewizji cyfrowej oraz telefonii komórkowej.

W SATURNIE można także odbierać produkty zakupione w sklepie internetowym www.saturn.pl .

SATURN to ceniona marka sklepów z elektroniką użytkową, należąca do holdingu Media-Saturn. W Polsce pierwsze sklepy powstały w 2004 roku. Obecnie SATURN dysponuje ponad 200 marketami w 6 krajach, z czego w Polsce zlokalizowanych jest 21 oraz pierwszy sklep z technologiami mobilnymi Saturn Connect. Markety SATURN oferują najpełniejszy na rynku asortyment w zakresie sprzętu multimedialnego, teleinformatycznego, fotograficznego, telewizorów, urządzeń audio-wideo, biurowych, AGD i pełną gamę akcesoriów, a także książki, programy i gry komputerowe oraz filmy i muzykę. Sieć oferuje również marki własne: ok., KOENIC ISY i PEAQ.

www.saturn.pl
facebook.com/SaturnPolska
youtube.com/user/saturnpolskacom

Saturn