Firma » Finanse

Usługi Toyota Leasing Polska nagrodzone Laurem Konsumenta 2018

Toyota Leasing Polska oferująca Leasing SMARTPLAN – nowoczesne rozwiązanie z zakresu finansowania samochodów otrzymała prestiżową nagrodę ‘Laur Konsumenta 2018’ w kategorii Usługi Leasingowe.
Toyota Leasing Polska oferująca Leasing SMARTPLAN - nowoczesne rozwiązanie z zakresu finansowania samochodów otrzymała prestiżową nagrodę ‘Laur Konsumenta 2018' w kategorii Usługi Leasingowe. Podstawę oceny w tym najbardziej cenionym plebiscycie stanowią opinie samych klientów, zbierane w wieloetapowym sondażu przy współpracy z instytucją badawczą.
Laur Konsumenta to ogólnopolski projekt konsumencki, którego efektem jest wyłanianie każdego roku najpopularniejszych produktów i marek w swoich kategoriach. Zakrojony na szeroką skalę ogólnopolski plebiscyt przynosi producentom i dystrybutorom towarów oraz usługodawcom odpowiedź na jedno z podstawowych pytań: które produkty i usługi są obecnie najpopularniejsze w swojej grupie? Ten Plebiscyt Popularności Produktów i Usług jest obecnie czołowym projektem promocyjnym w Polsce (wg badania GFK Polonia dla domu mediowego AEGIS MEDIA). Uwzględnia opinie konsumentów zbierane zarówno poprzez sondowanie telefoniczne, jak i na portalach internetowych (w tym na portalach branżowych, serwisach tematycznych oraz na portalach informacyjno-społecznościowych). Na potrzeby tegorocznej edycji głosy zbierano w sieci obejmującej ponad 15 000 serwisów internetowych.
Podczas sondażu weryfikacyjnego usługi Toyota Leasing Polska spotkały się z bardzo dobrymi wynikami rozpoznawalności. Dodatkowo został odnotowany wysoki poziom zainteresowania ofertą przez rynek. Stałe ulepszanie istniejących rozwiązań w jakości świadczonych usług oraz oferty produktowej, a także systematycznie prowadzone działania marketingowe i organizacyjne w praktyce gospodarczej zostały wyraźnie docenione przez klientów.
Leasing SMARTPLAN to innowacyjny program leasingowania samochodów marki Toyota oferujący opcjonalne usługi zwiększające komfort oraz gwarantujący niskie i przewidywalne koszty użytkowania przez cały okres finansowania. Oparty jest na sprawdzonym leasingu operacyjnym, gwarantującym te same ulgi podatkowe oraz szereg dodatkowych korzyści. Najważniejsza korzyść wynikająca z tego finansowania, to możliwość uzyskania wyjątkowo niskiej raty leasingowej. Oferta dostępna jest w salonach Toyoty na terytorium całego kraju.

- Ta nagroda jest dla nas niezwykle cenna, gdyż przyznają ją Klienci, a ich zdanie jest dla nas najważniejsze. Dlaczego usługi Toyota Leasing kolejny rok z rzędu zostały wyróżnione? Ponieważ dzięki Leasingowi SMARTPLAN, przedsiębiorcy z sektora MSP, mogą liczyć na równie korzystne i dopasowane warunki finansowania swoich aut, jak w przypadku dużych flot. W Leasingu SMARTPLAN na nowe samochody, rata miesięczna jest średnio o 60 proc. niższa niż w przypadku standardowego finansowania i może obejmować m.in. opłaty serwisowe, ubezpieczenie auta czy gwarancję auta zastępczego - mówi Krzysztof Krakowiak, Członek Zarządu Toyota Leasing Polska Sp. z o.o.

Więcej informacji na temat oferty finansowania dostępne pod linkiem: www.toyotaleasing.pl

artur@multian.pl