Motoryzacja » Moto Serwis

VCentrum Niezależny Serwis i Dealer Volvo i Audi rusza z zimową ofensywą tanich przeglądów

Wraz z nowym rokiem i okresem zimowym w pełni, ruszyła w VCentrum zimowa oferta serwisowa, po wyjątkowo atrakcyjnych cenach. VCentrum mieszcząca się w Warszawie, przeprowadza kompleksową diagnostykę i obsługę modelów różnych marek, przy wsparciu profesjonalnego systemu VIDA, nawet o 50% taniej.

VCentrum Niezależny Serwis i Dealer Volvo i Audi, mieszczący się przy ul. Woronicza w Warszawie, rozpoczął zimową ofensywę diagnostyczną, proponując klientom i użytkownikom samochodów marki Volvo i Audi atrakcyjną formę serwisowania pojazdów po bardzo atrakcyjnej cenie. Oferta jest aktualna do 31-go marca br.

W ramach taniego przeglądu, serwis zapewnia między innymi wymianę i kontrolę poziomu wszystkich płynów, kontrolę skrzyni biegów, stanu zawieszenia, układu wydechowego i wszystkich modułów elektronicznych, a także wymianę filtrów powietrza oraz mycie i czyszczenie pojazdu. VCentrum pracuje w oparciu o najlepsze systemy diagnostyczne, jak VOLVO VIDA, co powoduje, że usługi wykonywane w warsztacie są w pełni profesjonalne i efektywne. System VIDA to oryginalne oprogramowanie fabryczne dla pojazdów marki Volvo, zawierające szczegółowe instrukcje obsługi, katalogi części elektronicznych, biuletynów serwisowych, a także katalogi błędów wykrywania i diagnostyki pokładowej wszelkich typów samochodów szwedzkiej marki.

VCentrum Niezależny Serwis i Dealer Volvo i Audi posiada szeroko rozwinięty import oryginalnych części zamiennych, sprowadzanych po bardzo konkurencyjnych cenach, co pozwala właścicielom warsztatu zastosować niezwykle atrakcyjny cennik wykonywanych usług. Firma zapewnia zarówno przeglądy gwarancyjne, jak i pogwarancyjne, a także obsługę Flot oraz usługi blacharsko-lakiernicze.

VCentrum Niezależny Serwis i Dealer Volvo i Audi specjalizuje się także w sprzedaży i odkupie samochodów marek premium oraz zajmuje się pośrednictwem w sprzedaży samochodów wszystkich marek z rynku wtórnego. Szczegółowe informacje odnośnie oferty, jak i samej firmy dostępne są na jej stronie internetowej www.vcentrum.pl.

VCentrum - Niezależny Serwis i Dealer Volvo i Audi