Technologie » Komputery

Vienna Insurance Group Polska wybiera Doxis4

SER Group i jej Złoty Partner PRIMARIS w drodze przetargu pozyskały Vienna Insurance Group jako nowego klienta w Polsce. Stworzony przez SER Group System Doxis4 zostanie wdrożony jako ogólnopolska platforma usługowa do zarządzania treścią w przedsiębiorstwie.

W ramach kompleksowej strategii cyfryzacji Vienna Insurance Group, przepływ informacji i workflow w należących do niej polskich firmach Compensa Life, Compensa Non-Life i InterRisk zostaną ujednolicone.

W ramach całościowego projektu digitalizacji, Vienna Insurance Group Polska opiera się na wieloletnim doświadczeniu SER w zakresie przetwarzania wszystkich dokumentów za pomocą systemu Doxis4. Projekt realizowany wspólnie przez SER i PRIMARIS, obejmuje masową cyfryzację dokumentów papierowych, centralne repozytorium, dedykowane rozwiązania resortowe oraz przeprojektowanie i cyfryzację już istniejących procedur. Ponadto, integracja Doxis4 z istniejącym środowiskiem IT jest zasadniczym aspektem projektu.

Czytaj calosc tutaj: https://www.erp-view.pl/ecm/vienna_insurance_group_polska_wybiera_doxis4.html

openmediagroup