Dom » Wnętrza

Viva light!

Na tegorocznej Arenie Design w Poznaniu można było między innymi zobaczyć inauguracyjną wystawę światła oraz łączących się z nim innowacyjnych materiałów i technologii. Goście podziwiali nowości oświetleniowe polskich i zagranicznych firm znanych z doskonałego wzornictwa.

Jak napisali organizatorzy wystawy - „Założeniem projektu jest stworzenie forum współpracy pomiędzy osobami o otwartych umysłach, ludźmi myślącymi niekonwencjonalnie, których celem jest powstanie dobrych produktów oświetleniowych oraz wyjątkowych realizacji świetlnych w kraju i za granicą. Celem wystawy jest pokazanie, że warto inwestować w dobry design i nowe technologie. Firmy, które postawiły na innowacje, pozytywnie wyróżniają się na rynku i zapewniają sobie przewagę konkurencyjną”

Znalazły się tu między innymi produkty firm : Acrea, Carpyen, Chors, Cini&Nils, Concreate, Designlab, DPS Group, Emandes, HB Surface, Kabo-Pydo, Martini Light, Miior, Massive Design, NC.ART, Puff-Buff Design, Velt, Vibia.

Zapraszamy do oglądania na www.designerer.com

nota bene