Moda » Odzież

W co się ubrać w Święta i na galę?

Nie tylko kobiety zastanawiają się co założą na świąteczne spotkanie, uroczystość rodzinną czy sylwestrowy bal. Grudzień jest też miesiącem firmowych imprez i organizowanych z różnych okazji gal, na których również mężczyźni chcą dobrze wyglądać. Prezentujemy modne rozwiązania od marki DIGEL.

Końcówka roku obfituje w oficjalne wydarzenia: coroczne podsumowania i uroczystości firmowe, spotkania z klientami, wyjazdy służbowe, bale charytatywne, a także ważne wydarzenia rodzinne, wesela, chrzciny, bożonarodzeniowe świętowanie, Sylwester… Niejeden mężczyzna zastanawia się co założyć? Sprawa pozornie prosta. Garnitur. Tylko jaki? Galowy czarny, a może ten w kratę - ostatni zakup? Która koszula do niego pasuje? Założyć tę zapinaną na spinki czy z guzikami? Do tego mucha czy krawat? Gładki, w kropki, czy w kratę? A pasek? Czarny? Brązowy? Może szelki? I jeszcze buty...

Wszyscy znamy te gorączkowe przygotowania przed ważnym wydarzeniem. Na szczególne dla nas okazje - warto zaplanować z wyprzedzeniem stylizację i zadbać o detale i modne dodatki. Bowiem to one dodają sznytu męskiemu lookowi i są idealne jako prezent pod choinkę. Jeśli jeszcze nie macie wszystkich świątecznych prezentów, to ostatni moment do sprawienia niespodzianki najbliższym. W salonach Digel znajdziecie specjalne zestawy dla mężczyzn.

- Dobrze mieć w garderobie odpowiedni wybór ubrań, oczywiście zgodnie osobistymi preferencjami. W eleganckim stroju mamy nie tylko dobrze wyglądać, ale i dobrze się czuć. Podczas kluczowych negocjacji czy prezentacji przed zarządem lub szerszym gronem mamy skupiać się na merytoryce, a nie myśleć o stroju. Podobnie w sytuacjach prywatnych, ubiór ma podkreślać atuty sylwetki i typu urody, a nie przeszkadzać. Dlatego tak ważne jest dopasowanie zarówno fasonu i rozmiaru, jak i kanonu mody – radzi Marek Paszkowski, Dyrektor Marketingu Digel Polska i dodaje: - Dla Panów, którzy nie mają wyrobionego własnego stylu, nie bawią się chętnie modą, a raczej głowią się czy wybrane elementy do siebie pasują, polecam gotowe zestawy. Taki przemyślamy wcześniej set,  przygotowany z myślą o konkretnym typie imprezy, sprawdzi się w każdej sytuacji.

Praktyczną cechą marki Digel jest świetnie rozwinięty system MIX & MATCH, który zapewnia możliwość dokupienia poszczególnych części garnituru w dowolnych rozmiarach, także XXL, optymalne zestawienie rozmiarów dla każdego typu sylwetki (oferta Digel jest nie do zastąpienia w obszarze rozmiarów nietypowych) oraz stała dostępność wszystkich rozmiarów dzięki ofercie wielosezonowej.

Ze stylizacji Digel chętnie korzystają znani sportowcy, którzy często są zapraszani na oficjalne gale. Damian Janikowski – brązowy medalista olimpijski w zapasach i zawodnik KSW, podczas charytatywnej sesji fotograficznej do kalendarza dla Fundacji Lepszy Los postawił na strój galowy właśnie od Digel. Z kolei ambasador marki Piotr Strus - czołowy polski i europejski zawodnik MMA, wybrał w firmowym salonie Digel w warszawskim CH Arkadia stylizację, w której zasiądzie przy świątecznym stole. Każdy w innym stylu, obaj szykowni.

Marka Digel jest dostępna w kilkudziesięciu salonach w Polsce. Więcej na: www.digel.pl www.facebook.com/digelpoland

Agencja Społem