Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Walentynkowa moc prezentów w Centrum Handlowym Czyżyny

Z okazji zbliżającego się Dnia Zakochanych Centrum Handlowe Czyżyny przygotowało dla swoich klientów specjalne atrakcje.

Szukając oryginalnych prezentów dla swoich drugich połówek warto odwiedzić CH Czyżyny w dniu 10 lutego w godzinach od 10:00 do 18:00 i wybrać upominek, który będzie najmilszy sercu ukochanej osoby.

Walentynkowa oferta jest bardzo urozmaicona. Za okazaniem paragonu na kwotę min. 50 zł, klienci centrum handlowego będą mogli wybrać prezent, który z pewnością zaskoczy obdarowaną osobę i będzie wspaniałą pamiątką Dnia Zakochanych.

W programie wydarzenia przewidziano fabrykę czekolady, w której pod okiem doświadczonego cukiernika powstawać będą słodkie upominki. Taki własnoręcznie wykonany wyrób będzie można oczywiście zabrać do domu i wręczyć wybranej osobie w Dniu św. Walentego.

W strefie pakowania prezentów i kaligrafowania życzeń  klienci, z profesjonalną pomocą, będą mogli fantazyjnie zapakować prezent dla swojej drugiej połówki. Dodatkową niespodzianką będzie walentynkowy karnecik z okolicznościowym wierszykiem, który z pewnością na długo zapadnie w pamięci obdarowanej osoby.

Niewątpliwą atrakcją wydarzenia będzie stanowisko portrecisty, gdzie profesjonalny rysownik będzie tworzył wyjątkowe portrety węglem. Wykonany na żywo lub na podstawie zdjęcia szkic to niebanalny prezent walentynkowy!

Dopełnieniem atrakcji jest profesjonalne studio fotograficzne, w którym zawodowy fotograf  wykonywał będzie chętnym parom romantyczne zdjęcia. Taka wspólna sesja to gwarancja doskonałej zabawy i niezwykła pamiątka dla zakochanych.

Szczegółowe informacje:  www.centrum-czyzyny.pl

katarzynat2