Technologie » Komputery

WEBCON na SharePoint Conference Ukraine 2013

Firma WEBCON obecna będzie na największym i najważniejszym wydarzeniu SharePoint-owym na Ukrainie: SharePoint Conference Ukraine 2013 (SPCUA).

To już druga edycja konferencji, która przyciąga ekspertów, entuzjastów i użytkowników biznesowych SharePointa, nie tylko z Europy Środkowej i Wschodniej, ale także ze Stanów Zjednoczonych i Rosji.

Program konferencji składa się z trzech paneli. Przeznaczone są one dla użytkowników biznesowych, pracowników działu IT oraz developerów. Takie zróżnicowanie tematyczne z pewnością przyciągnie szeroką publikę. W zeszłym roku konferencja skupiła 200 uczestników. W obecnej edycji organizatorzy liczą na znaczne poprawienie tego wyniku.

WEBCON wystąpi na konferencji w roli złotego sponsora i zaprezentuje swoje stoisko wystawowe. Ponadto Łukasz Wróbel, dyrektor działu konsultingu przedstawi prezentację pt. „Dlaczego biznes nie może czekać? Jak wykorzystać platformę SharePoint do efektywnego wspierania zmian w przedsiębiorstwie”.

- Podczas prezentacji zostanie pokazane praktyczne zastosowanie zaawansowanego systemu klasy BPM – WEBCON Business Process Suite. W trakcie warsztatu uczestnicy zobaczą jak nowoczesne narzędzie pozwala skrócić czas odpowiedzi IT na potrzeby biznesu – w ciągu zaledwie kilkunastu minut zbudujemy aplikację skutecznie wspierającą proces biznesowy przedsiębiorstwa. - o prezentacji opowiada Łukasz Wróbel.

Konferencja obędzie się 22 maja w Kijowie.

WEBCON