Technologie » Komputery

WEBINARIA EVER - praktyczna wiedza o zasilaniu gwarantowanym w nowoczesnym wydaniu

Webinaria EVER są to nowe szkolenia online prowadzone całkowicie zdalnie, organizowane przez polskiego producenta rozwiązań zasilania gwarantowanego, firmę EVER Sp. z o.o. Mają na celu przybliżenie i zapoznanie uczestników z rozwiązaniami zasilania gwarantowanego.

Szkolenia EVER prowadzone zdalnie, pozwolą uczestnikom w krótkim czasie i w dogodnym miejscu, zdobyć praktyczną i przydatną w codziennej pracy wiedzę. Skierowane do różnych grup odbiorców, szczególnie polecane partnerom – inżynierom i specjalistom odpowiedzialnym za wdrożenia i instalacje systemów zasilania gwarantowanego. Zalecane również zarządzającym menedżerom decydujących o inwestycjach oraz administratorom odpowiedzialnym za zapewnienie zasilania w swoich firmach. Aby wziąć udział w szkoleniach online EVER wystarczy zarejestrować się przez formularz rejestracyjny (na stronie www.ever.eu/werbinaria) i wybrać interesujące tematy.

Warsztaty online poprowadzą przedstawiciele EVER, doświadczeni inżynierowie specjalizujący się w tym obszarze. Każde spotkanie będzie składać się z części prezentacyjnej, po której uczestnicy będą mogli zadawać pytania prowadzącym. Po ukończeniu trzech różnych webinariów uczestnicy webinariów EVER otrzymają certyfikat uczestnictwa. EVER planuje przygotować dla wszystkich uczestników specjalne oferty i atrakcyjne promocje.

REJESTRACJA
Udział w webinariach EVER jest całkowicie bezpłatny. Aby zgłosić chęć udziału należy wypełnić elektroniczny formularz zgłoszenia dostępny na stronie internetowej www.ever.eu/webinaria i wybrać interesujące tematy webinariów.

Więcej o webinariach EVER na stronie: www.ever.eu/webinaria

EVER Sp. z o.o.