Moda » Odzież

Wielka okazja dla łowców promocji – „Szczęśliwa 13- tka” w Porcie Łódź

Początek roku w Porcie Łódź upływa pod znakiem promocji i rabatów. W Centrum trwają zimowe wyprzedaże, podczas których ceny w sklepach spadły nawet do - 70%. Natomiast już w najbliższą sobotę odbędzie się pierwsza w tym roku comiesięczna akcja rabatowa „Szczęśliwa 13 – tka”.

W dzień wielkich promocji w Porcie Łódź warto odwiedzić sklep Fashion Sense. Zakupimy tu unikalne kolekcje modowe szyte przez polskich projektantów. Z okazji akcji „Szczęśliwa 13-tka" Fashion Sense przygotował dla Klientów nie lada gratkę - obniżkę cen na wybrany asortyment o 50%. W sobotę, 13 stycznia warto odwiedzić w Porcie Łódź również CCC i Etam, oba sklepy oferują rabaty na wybrany asortyment w wysokości 20%.

Panie z pewnością ucieszą rabaty w sklepach Change Lingerie i Esotiq, w których ekskluzywną bieliznę będzie można kupić o 30% taniej. Dla Panów liczne promocje na wybrany asortyment przygotowały z kolei sklepy Leger (-20%), MMR (-20%) czy Pawo (do -65%). O najmłodszych Klientach nie zapomniał także Lux Baby. Sklep oferuje - 40% na kolekcję Mayoral i -30% na wybrane wzory z kolekcji La Millou.

beyondpr