Gospodarka » Żywność
Wielkanocny Mazurek HELIO
![]() |
Zobacz więcej zdjęć » |
Wystarczy słodka masa krówkowa HELIO, garść bakalii i dekoracja z wiosennych kwiatów!
- SKŁADNIKI:
- Masa krówkowa HELIO kajmak
- Płatki migdałowe HELIO
- Sezam HELIO
- Jagody goji HELIO
- 2 żółtka
- 90g cukru pudru
- 200g masła
- 300g mąki
Zobaczcie na kanale HELIO - Bakaliowe Klimaty jak w szybki i prosty sposób przygotować WIELKANOCNEGO MAZURKA HELIO, który zachwyci wszystkich gości!
HELIO życzy radosnych, kolorowych i słodkich Świąt Wielkanocnych!
Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.
Nadesłał:
Agnieszka EFEKTPR
|
Komentarze (0)