Dom » Architektura

Wielkie otwarcie nowego salonu sprzedaży DLH już za nami!

Największy na przestrzeni ostatnich lat projekt inwestycyjny DLH właśnie rozpoczął swoją działalność. 7 czerwca br. w Warszawie miało miejsce uroczyste otwarcie salonu sprzedaży płyt i akcesoriów meblowych, a także innowacyjnej stolarni firmy.

Po wielu miesiącach ciężkiej pracy, nadszedł moment, w którym DLH może z dumą ogłosić, że nowy salon sprzedaży oraz stolarnia przy ulicy Kopijników 77 w Warszawie są już do dyspozycji klientów. Wraz z otwarciem nowego punktu, DLH stało się profesjonalnym partnerem i dystrybutorem płyt meblowych firmy Pfleiderer oraz akcesoriów najlepszych światowych marek. W salonie znajdują się wzorniki wszystkich produktów oferowanych przez DLH i Pfleiderer, dzięki czemu klienci w jednym miejscu mogą zapoznać się z aktualnym asortymentem obu marek, a także z najnowszymi trendami w świecie wykańczania wnętrz. Nowo otwarta stolarnia umożliwia natomiast tworzenie mebli na wymiar, idealnie dopasowanych do indywidualnych potrzeb, gustu czy danej sytuacji projektowej. Stolarnia została wyposażona w innowacyjny sprzęt, co stanowi o najwyższej jakości produkowanych przez DLH mebli.
Inaugurację nowego obiektu rozpoczęło oficjalne przecięcie wstęgi przez zarządy firm DLH i Pfleiderer. Na zaproszonych gości czekały liczne atrakcje oraz konkursy z nagrodami zorganizowane przez organizatorów oraz wystawców.

Osoby zaopatrujące się w nowym punkcie mogą liczyć na najwyższą jakość usług, doskonałe zaopatrzenie umożliwiające szybką realizację zamówień, profesjonalną obsługę techniczną wraz z dostarczeniem towaru środkami transportu DLH pod wskazany adres.

www.dlh.pl

E.C.H.O. Communications