Moda » Odzież

Wiosenna kolekcja biżuterii Ania Kruk dla Coccodrillo

W sezonie S/S 2017 marka Coccodrillo kolejny raz połączyła siły z projektantką Anią Kruk tworząc niezwykłą kolekcję biżuterii dla dziewczynek.

Małe księżniczki zakochają się w delikatnych wzorach i subtelnych kolorach. Tej wiosny podarujmy naszym córkom wyjątkowe prezenty od Coccodrillo!

Kolekcja biżuterii marki Coccodrillo we współpracy z Anią Kruk to idealny pomysł na podarunek dla małej księżniczki. Trzy wyjątkowe linie to gwarancja niezapomnianego upominku! Dziewczynki z pewnością pokochają delikatne wzory kolczyków, wisiorków i bransoletek.

Linia Na pamiątkę to kilka doskonałych propozycji na prezent komunijny. Taki podarunek będzie nie tylko piękną ozdobą w tym wyjątkowym dniu, ale i niezwykłą pamiątką. W kolekcji znajdziemy trzy magiczne wzory wykonane z rodowanego srebra, zdobione cyrkoniami - aniołka, serduszko i wróżkę. W kolekcji znajdą sie bransoletki, naszyjniki oraz kolczyki tworzące czarujące komplety dla dziewczynek.

Ilustracje to mini kolekcja, która powstała w oparciu o odręczne rysunki zwierzątek Ani Kruk. Projektantka w swoich wzorach uwzględniła ulubionych pupili naszych dzieci - kotki, pieski, konie i ptaki. Linia zrobiona ze srebra to wesoła i sentymentalna propozycja dla małych dam.

Trzecie linia Mała księżniczka to kolczyki i bransoletki dla marzycielek. Dziewczynki zakochają się w subtelnych wzorach, które rozbudzą ich wyobraźnię. Barwne wzory ze srebra i sznurkowych, kolorowych bransoletek przypadną do gustu małym księżniczkom.

Wiosną pozwólmy naszym dzieciom błyszczeć!

-----------------

COCCODRILLO to znana marka odzieży dla niemowląt i dzieci, której właścicielem jest firma CDRL S.A. Jej historia sięga początku lat 90., kiedy Marek Dworczak i Tomasz Przybyła rozpoczęli działalność na rynku odzieżowym. Prawdziwy przełom nastąpił w roku 2002, kiedy doszło do połączenia prowadzonych przez nich niezależnych spółek. Marka Coccodrillo to owoc współpracy obu prezesów oraz ich własnych rodzinnych doświadczeń. Jako młodzi rodzice doskonale wiedzieli, czego potrzeba ich dzieciom i potrafili zaobserwować, jak szybko potrzeby te ewoluują. Każdego roku, wyspecjalizowany zespół projektuje ofertę jesienno-zimową oraz wiosenno-letnią. Łącznie, co sezon, powstaje kilkadziesiąt zróżnicowanych kolekcji, zarówno dla dziewcząt, jak i chłopców. W ofercie są ubranka na co dzień, o charakterze sportowym i eleganckim. Główną projektantką marki jest Agnieszka Nowak. Tworząc projekty zawsze kieruje się po prostu dziecięcą fantazją, bo to najmłodsi tak naprawdę oceniają jego produkty. W firmie przykłada się najwyższą wagę do kwestii jakości i funkcjonalności. Produkty dostępne są w 240 salonach sprzedaży w Polsce, za granicą oraz online na pl.coccodrillo.eu

ANIA KRUK to marka o wyjątkowej historii, stworzona w 2012 roku przez rodzeństwo – Anię Kruk i Wojciecha Kruka Jr. – dzieci Wojciecha Kruka, autora sukcesu marki W.Kruk. To tutaj, prawie 200 lat rodzinnej tradycji splata się z energią i świeżością młodego pokolenia. Wojciech Kruk Jr. odpowiada za biznesową stronę konceptu, Ania Kruk jest główną projektantką i dyrektor kreatywną marki. Oparta na kontrastach: luksus i bliskość, luz i elegancja, tradycja i młodość, ANIA KRUK balansuje między światem mody, a delikatnymi wzorami do noszenia na co dzień. Trzy cechy, które definiują styl marki to lekkość, prostota i niewymuszona elegancja. Biżuteria dostępna jest
w 10 butikach marki oraz online na
www.aniakruk.pl

Aliganza

Zamów opracowanie informacji prasowej

Publikuj artykuły i zarabiaj z CentrumPR.

Dziennikarstwo obywatelskie

Piszesz artykuły? CentrumPR to serwis stworzony również dla dziennikarzy obywatelskich. Błyskawiczna publikacja, wysokie miejsca w Google to zalety których może nam pozazdrościć konkurencja.
Dziennikarstwo obywatelskie
porównanie serwisów