Moda » Odzież

Wiosenna wymiana garderoby w Porcie Łódź. Rabaty nawet do 70%.

W poniedziałek 13 marca, Port Łódź zaprasza na Dzień Wielkich Promocji. Tego dnia w Centrum będzie można dokonać zakupów w zdecydowanie niższych cenach. Taniej kupimy odzież i buty z nowej wiosennej kolekcji modowych marek. Specjalną ofertę promocyjną przygotował także sklep IKEA.

Wielkimi krokami zbliża się wiosna, warto zatem jak najszybciej uzupełnić swoją szafę o lżejsze ubrania i wiosenne obuwie. Najbliższa okazja by zakupić nowe kolekcje z dużymi rabatami, sięgającymi nawet do 70%, nadarzy się w poniedziałek 13 marca. Tego dnia Port Łódź zaprasza na zakupy m. in. do sklepów CCC, Venezia, Wojas i Ecco. Otrzymamy w  nich wiosenne botki lub inne upatrzone buty z rabatem do 20%. Promocyjną ofertę modową na kolekcje wiosna – lato 2017 przygotowały również m. in. marki Cubus, Monnari, Pawo, i Quoisque. Podczas „Szczęśliwej 13- tki” będzie można kupić tu wybraną odzież od 15% do 70% taniej. Natomiast sklep Top Secret oferuje 40% rabatu na zakup drugiej rzeczy z nowej wiosennej kolekcji. O klientach i ich dobrej kondycji na wiosnę pamięta także Go Sport. Sklep przygotował obniżkę cen wynoszącą 15% na swój asortyment biegowy.

Podczas Dnia Wielkich Promocji warto odwiedzić również IKEA Łódź. Zakupimy tu, taniej o 50 zł, 4 – szufladową komodę dostępną w różnych kolorach. Jeśli myślimy o nowym wystroju naszego mieszkania, odwiedźmy także sklep Vox, znajdziemy w nim materiały dekoracyjne oraz stoły tańsze o 10%.

beyondpr