Technologie » Komputery

Wspólny kierunek - Solaris i EQ System

Procesy produkcyjne zachodzące w danej branży często różnią się jedynie niuansami, jednak to właśnie one niejednokrotnie stanowią o sile przewagi konkurencyjnej.

W momencie, w którym organizacja musi zmierzyć się ze stale rosnącą liczbą zleceń, wysokimi oczekiwaniami klientów względem terminowości, jakości czy szybkości i efektywności serwisu, dotychczasowe narzędzia mogą okazać się niewystarczające.

Rozwiązaniem, które ma sprostać temu wyzwaniu są wyspecjalizowane systemy do planowania i harmonogramowania produkcji. Ważny jest też partner biznesowy, który będzie w stanie przetworzyć oczekiwania i wymagania na „język systemowy”.

Firma Solaris BUS & Coach S. A. wybrała do tego zadania EQ System. Doświadczenie naszych specjalistów w branży automotive umożliwiło stworzenie bardzo szczegółowej koncepcji nowoczesnego planowania produkcji. Dlaczego firma Solaris BUS & Coach S.A. zdecydowała się na współpracę właśnie z nami i system Asprova APS? Zachęcamy do przeczytania wywiadu z Tomaszem Skrzypczakiem, który w firmie Solaris pełni rolę Kierownika Działu Przygotowania Produkcji.

Co skłoniło Państwa do poszukiwania systemu wspierającego harmonogramowanie produkcji?

Czytaj całość artykułu tuta: https://www.erp-view.pl/aps/wspolny_kierunek_solaris_i_eq_system.html

openmediagroup