Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Wszyscy gramy do jednej bramki

Za każdą potrawą, dostępną w kawiarniach Green Caffè Nero, stoją prawdziwi ludzie ze swoimi pomysłami, historiami i emocjami.

Są to zarówno pracownicy Muffia Bakery, która jest kuchnią Green Caffè Nero, ale także bariści, którzy codziennie, na bieżąco przygotowują w każdej kawiarni tysiące bagietek.

W manufakturze Green Caffè Nero pracuje 50-osobowy zespół. W rodzinnej atmosferze receptury tworzą się same – niepotrzebne są książki kucharskie, chociaż Wojtek lubi czasami sięgać po te stare sprawdzone przez jego babcie i ciocie przepisy. Dawniej kuchnia opierała się na zasadzie „czystej etykiety”, w którą wierzy i stosuje ją w kuchni Green Caffè Nero. Tam produkty wytwarzane są na bazie naturalnych składników, pozyskiwanych od starannie wybranych dostawców. Bez polepszaczy smaku czy konserwantów, bez chemii. Po prostu smacznie, zdrowo, naturalnie i regionalnie.

Questia Sp. z o.o. Communications Management Consultants