Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Wybuchowy Dzień Kobiet Akademii Fitness

Strzelanie do tarczy, ujeżdżanie byka, ale także bezpłatne makijaże - m.in. takie atrakcje dla klubowiczek przygotowała Akademii Fitness z okazji środowego święta wszystkich pań. Miłośniczkom zdrowego stylu życia dzień upłynął pod znakiem Dzikiego Zachodu.

O tym jak trafiony jest pomysł organizowania tematycznych imprez świadczy wysoka frekwencja i kreatywność pań w doborze kowbojskich strojów.

W środę, 8 marca, Akademia Fitness zamieniła się w westernowe miasteczko. Na klubowiczki czekały nie tylko stosowne dekoracje - kaktusy, snopki słomy i inne elementy przywodzące na myśl Dziki Zachód, ale także ciasteczka w kształcie rumaków oraz barwnie przebrane instruktorki w kowbojskich strojach. Tego dnia energetyczne zajęcia odbywały się przy dźwiękach westernowych rytmów. Nie zabrakło też innych atrakcji, takich jak ujeżdżanie „byka” i rzuty lotkami do tarczy. Na zwycięzców czekały atrakcyjne nagrody ufundowane przez Akademię Fitness oraz firmę FM Group. FM Group umożliwiła ponadto poznanie nowego suplementu diety - NUTRICODE, panie mogły także skorzystać z bezpłatnego makijażu wykonywanego przez profesjonalistkę w tej dziedzinie.

Wzorem ubiegłego roku, Akademia Fitness zorganizowała dla swoich uczestniczek  konkurs fotograficzny prowadzony w serwisie Facebook. Zabawa polegała na zrobieniu sobie zdjęcia na tle „dzikiej ścianki”, która powstała specjalnie na tę okazję i opublikowaniu go pod postem konkursowym na oficjalnym Fanpage Akademii Fitness.
Cieszymy się bardzo, że wspólnie z naszymi przyjaciółmi spędziliśmy ten dzień aktywnie. Mamy nadzieję, że za rok znowu spotkamy się w tym samym wesołym i pełnym energii gronie. Nasze klubowiczki kolejny raz udowodniły, że dobra zabawa nie jest im obca. Dowodem tego są chociażby liczne kowbojskie przebrania samych uczestniczek świętowania - mówi Joanna Armatys, właścicielka Akademii Fitness.

Autor tekstu: Anna Koza/Adventure Media
Autor zdjęć: Akademia Fitness

Akademia Fitness

Mieszczący się w Raciborzu klub fitness promujący zdrowy tryb życia. Akademia oferuje bogaty wybór treningów grupowych jak i indywidualnych dopasowanych do potrzeb klienta. Zajęcia takie jak Pilates, Latino Dance, Trening Metaboliczny, czy Step odbywają się pod okiem wykwalifikowanych instruktorów. Akademia Fitness mieści się w Raciborzu, przy ul. Ocickiej 4 oraz ul. Zamkowej 4 (na terenie aquaparku H2Ostróg).

Kontakt:
Aleksandra Dik