Motoryzacja » Samochody

Wygraj Volvo od Starego Browaru

W sobotę 20 sierpnia, ruszył wielki konkurs Volvo w Starym Browarze! Główna nagroda to samochód Volvo V40 Cross Country, a zadanie konkursowe jest – jak zwykle w Starym Browarze – związane ze sztuką.

Volvo V40 Cross Country to miejski crossover klasy premium, który także idealnie sprawdza się podczas wypadów na łono natury. Najnowszy model jest wyposażony w reflektory LED w z charakterystycznym dla Volvo motywem młotu Thora, które podkreślają atletyczną sylwetkę V40 Cross Country. Samochód wyposażony jest w system City Safety, który ogranicza ryzyko kolizji w ruchu miejskim przy prędkości do 50 km/h. Poza tym model ten posiada w standardzie oprócz 7 poduszek powietrznych chroniących kierowcę oraz pasażerów także poduszkę chroniącą pieszych. Co ważne, zwycięzca odbierze auto z opłaconym już podatkiem od nagrody. W konkursie można wziąć udział dowolną ilość razy, wypełniając każdorazowo nowy formularz i wykonując ponownie zadanie konkursowe. Partnerem akcji jest Firma Karlik Autoryzowany Dealer Volvo, będąca przedstawicielem marki Volvo w Wielkopolsce.

Konkurs potrwa od 20 sierpnia do 27 listopada 2016 roku. Zadanie konkursowe polega na zrobieniu zdjęcia z marką Volvo w przestrzeniach Starego Browaru. Nie będzie to trudne, ponieważ w ciągu ponad 3 miesięcy trwania konkursu Volvo V40 Cross Country będzie tu obecne w wielu odsłonach i miejscach. Szczególnie spektakularnie zapowiada się obecność marki w czasie Klubu Starego Browaru w dniach 26-29 września. W konkursie oceniana będzie kreatywność, walory artystyczne, estetyka oraz oryginalność wykonania zdjęcia. Do zdjęcia należy dołączyć dowody zakupów w Starym Browarze.

Ogłoszenie zwycięzcy nastąpi 4 grudnia 2016 roku, w czasie Koncertu Choinkowego na Dziedzińcu Sztuki w Starym Browarze.

Jak wygrać VOLVO ze Starym Browarem:

1. Zapoznaj się z Regulaminem Konkursu aby mieć pewność, że znasz reguły zabawy.
  2. Zrób w Starym Browarze zakupy za minimum 1000 zł w co najmniej dwóch miejscach i zachowaj ich Dowody Zakupu.
  3. Zrób w Starym Browarze zdjęcie z Volvo. Owo Zadanie Konkursowe rozumiane jest jako zdjęcie z elementem logotypu lub elementami architektury kompleksu Starego Browaru i dowolnego modelu Volvo, bądź też elementami wizerunku marki.
  4. Wypełnij Formularz Uczestnictwa w Konkursie na www.starybrowar5050.com/konkursvolvo. Potwierdzeniem Twojego udziału w konkursie będzie e-mail zwrotny.

JK PR