Technologie » Komputery

Wymyśl nazwę dla Bloga Sferis

Specjalistyczna sieć sklepów Sferis, partner plebiscytu BLOG ROKU 2013, zaprasza do wzięcia udziału w konkursie na nazwę dla swojej strony w blogosferze.

„Konkurs wymyśl hasło dla Bloga Sferis” trwa do 27 lutego bieżącego roku. Aby wsiąść w nim udział wystarczy zarejestrować się na stronie: www.sferis.pl/konkursblogowy, polubić profil „Twój Sferis” na Facebooku i stworzyć ciekawą nazwę dla bloga. Nagrodą w konkursie jest innowacyjny tablet LENOVO Yoga.

„W Sferis zaczynaliśmy od tradycyjnych sklepów, dziś jest ich już 120 w całej Polsce. Obecnie duża część naszej działalności przeniosła się do sieci, stąd często wspieramy ciekawe aktywności właśnie w Internecie. Ostatnio zostaliśmy partnerem konkursu BLOG ROKU 2013, co zainspirowało nas do stworzenia konkursu na nazwę własnego bloga ”

komentuje Edyta Wrzosowska, Dyrektor Marketingu Sferis sp. z o.o.

W dniu 27 lutego, w trakcie Gali finałowej konkursu BLOG ROKU 2013 Sferis przyzna nagrodę specjalną za najciekawszy blog spośród wszystkich nominowanych w plebiscycie.

Więcej informacji na stronie: www.sferis.pl  oraz  www.blogroku.pl

Sferis Sp. z o.o.