Technologie » Komputery

Zambrowska Fabryka Okien z systemem ERP Microsoft Dynamics NAV

Firma Keylite i spółka ZFO, podwykonawca spółki Keylite RW Ltd UK, posiadają w swojej ofercie szeroki wachlarz produktów, w tym przede wszystkim okna dachowe, schody strychowe, a także dodatki i akcesoria.

Biorąc pod uwagę specyfikę branży, w jakich obszarach działania Państwa firmy system ERP jest najbardziej przydatny?

System jest kluczowy dla prawidłowego rozliczenia kosztów produkcji oraz ustalenia kosztów wytworzenia wyrobów. Ponadto system jest wdrożony również w spółce matce Keylite Roof Windows Ltd w Wielkiej Brytanii. Używanie tego samego systemu pozwala na wymianę danych pomiędzy spółkami m.in. przesyłanie zleceń produkcyjnych, pobieranie dokumentów księgowych, automatyczne ustalanie sald, zintegrowane raportowanie wyników.

Czytaj całość artykuł tutaj: https://erp-view.pl/erp/zambrowska_fabryka_okien_systemem_erp_microsoft_dynamics_nav.html

openmediagroup