Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Zareklamuj swoją firmę i pomóż potrzebującym dzieciom

Komitet Ochrony Praw Dziecka zaprasza do udziału w licytacji powierzchni reklamowych w czołowych tytułach prasowych. Akcja potrwa do 12 grudnia 2011 r., a jej celem jest wsparcie najbardziej potrzebujących dzieci.
W celu pozyskania dodatkowych środków na terapię dla dzieci pokrzywdzonych Komitet Ochrony Praw Dziecka prowadzi licytację powierzchni reklamowych w czołowych tytułach prasowych. Każda firma, która w ramach licytacji wykupi reklamę w „Gazecie Wyborczej", „Polityce" lub „Dzienniku Gazecie Prawnej", pomoże zwiększyć budżet na pomoc dla dzieci będących ofiarami przemocy. Dochód z licytacji w całości przeznaczony zostanie na cele statutowe KOPD.

Cena wywoławcza powierzchni reklamowych w ramach licytacji zaczyna się już od 20% jej wartości rynkowej. Licytacja odbywa się na stronie http://www.kopd.pl/licytacja i potrwa do 12 grudnia 2011 r. do godz. 15.00.

Komitet Ochrony Praw Dziecka od lat udziela wsparcia psychologicznego oraz prawnego pokrzywdzonym dzieciom - ofiarom przemocy emocjonalnej, fizycznej oraz seksualnej. Miesięcznie KOPD pomaga co najmniej 350 rodzinom, a koszt terapii jednego dziecka szacuje się na 3000 złotych.

Patronat nad projektem objął portal PRoto.pl
Informacji o licytacji oraz działaniach KOPD udziela:
Agata Kliber, Zespół Projektów i PR Komitetu Ochrony Praw Dziecka
a.kliber@kopd.pl, 22 626 94 21, 504 190 740
Więcej informacji na www.kopd.pl

Komitet Ochrony Praw Dziecka jest organizacją pożytku publicznego, która ma ponad 30-letnie doświadczenie w zakresie ochrony praw dziecka oraz szeroko rozumianej pomocy rodzinom i opiekunom. Oferta KOPD jest adresowana przede wszystkim do rodzin i dzieci - ofiar przemocy emocjonalnej, fizycznej i seksualnej oraz zaniedbań i niewłaściwej opieki. KOPD działa na terenie Polski poprzez 23 oddziały. Więcej informacji na www.kopd.pl

Kontakt dla prasy:
Magdalena Stachowiak