Dom » Nieruchomość

Zbliża się termin oddania I etapu inwestycji Osiedle Zacisze

Jesienią tego roku oddany zostanie I etap inwestycji Osiedle Zacisze przez dewelopera Dolcan. W jego ramach udostępnione mieszkańcom zostaną 22 ekskluzywne, jednorodzinne domy bezczynszowe o podwyższonym standardzie, przygotowane w zabudowie szeregowej i bliźniaczej.

Z tej okazji deweloper przygotował specjalną promocję, w ramach której cena za metr kwadratowy zaczyna się od 6 tys. złotych.

Osiedle Zacisze jest prestiżową inwestycją zlokalizowaną na warszawskim Targówku, pomiędzy ulicami Codzienną, Nad Strugą oraz Krośniewicką. Lokalizacja ta charakteryzuje się niską zabudową willową w sąsiedztwie Lasku Bródnowskiego, obecnością licznych terenów zielonych oraz wygodnym połączeniem komunikacyjnym z centrum miasta.

Bardzo ważną korzyścią dla mieszkańców jest fakt, że tylko niewielki odsetek terenu jest przeznaczony na realizację projektów budowlanych. - mówi Iwona Światopełk – Czetwertyńska, Kierownik działu marketingu i reklamy w firmie Dolcan Sp. z o.o. Dzięki temu rezydenci osiedla mają do swojej dyspozycji dużo terenów zielonych oraz gwarancję wysokiego nasłonecznienia mieszkań – dodaje.

Każde z wybudowanych w ramach osiedla domów bezczynszowych o podwyższonym standardzie, składa się z 4 sypialni, 2 łazienek, kuchni, przestronnego, umożliwiającego pomieszczenie dwóch samochodów garażu, a na najwyższej kondygnacji posiada duży, częściowo zadaszony taras. Domy mają powierzchnię od 218m2 do 332 m2, a przydomowe działki od 208 m2 do 600 m2 i są wliczone w cenę nieruchomości.

Osiedle Zacisze jest inwestycją stworzoną z myślą o rodzinach z dziećmi. Zależało nam, by przyszli właściciele czuli się w nowych domach komfortowo i bezpiecznie - mówi Iwona Światopełk – Czetwertyńska. Aby zagwarantować mieszkańcom bezpieczeństwo, zarówno całe osiedle, jak i poszczególne posesje będą ogrodzone. i monitorowane. - dodaje.

Więcej informacji na temat inwestycji dostępne jest pod adresem www.osiedle-zacisze.pl.

klok