Dom » Nieruchomość

Zestaw głośnikowy Altec Lansing BXR1321

Altec Lansing proponuje tym razem jakość dźwięku stereo i wspaniały bas do komputera i plików MP3. System głośników BXR1321 2.1 zapewnia imponujący bas w eleganckim designie

Altec Lansing, ekspert w dziedzinie rozwiązań audio do PC i systemów głośnikowych stereo zaproponował nowy zestaw stereo BXR1321 2.1 przeznaczony dla komputerów i odtwarzaczy MP3. Produkt jest już dostępny na naszym rynku w dystrybucji KONTEL-TELECOM www.kontel.pl. Ten trzyczęściowy zestaw oferuje elegancki design i wielokrotnie nagradzany dźwięk sygnowany przez Altec Lansing dla dowolnego komputera, laptopa, netbooka lub odtwarzacza MP3.

- BXR1321 oferuje dobrą jakość dźwięku z mocnym basem, który tchnie życie w twoją muzykę, filmy i gry - mówi Miguel Martin Gomez EMEA Marketing Manager. - To idealne rozwiązanie dla kogoś, kto chce zaktualizować system 2.0 i zyskać urządzenie o eleganckim designie, które wszędzie w domu będzie wyglądało doskonale - dodaje.

Nowy BXR1321™ 2.1 wyposażony jest w dwa głośniki satelitarne i subwoofer, który zapewnia niesamowity, 84dB-owy poziom natężenia akustycznego z kompaktowego zestawu. Dwa dwucalowe, pełnozakresowe głośniki dostarczają dźwięk o częstotliwości 18 kHz, zachowując przejrzystość brzmienia utworów muzycznych, gier i filmów.

Odseparowane głośniki satelitarne dają ulepszony obraz dźwięku w wyniku czego odbiór dźwięku zarówno akcji gier, jak i nagrań stereo jest znacznie lepszy. 4-calowy głośnik w subwooferze dostarczający dźwięk o niskiej częstotliwości, zapewnia realistyczne basy, efekty dźwiękowe i wyższy poziom realizmu brzmienia muzyki, filmów i gier.

Zestaw jest łatwy do skonfigurowania z twoim komputerem, netbookiem i laptopem, a dodatkowe gniazdo AUX daje możliwość łatwego podłączenia przenośnego DVD, odtwarzacza MP3 lub CD, co jest idealnym rozwiązaniem do słuchania muzyki, oglądania filmów i gier podczas podróży.

Kluczowe cechy

    Audio Alignment™ - doświadczenie Altec Lansing sprawia, że głośniki, obudowa i elektronika są specjalnie dobrane dla uzyskania najlepszej jakości dźwięku
    Jakość dźwięku stereo - podwójne dwucalowe, pełnozakresowe głośniki zapewniają krystalicznie czyste, pełne spektrum dźwięku muzyki, filmów i gier
    Głęboki bas – głośnik w subwooferze zapewnia imponujący bas
    Ulepszony obraz dźwięku – oddzielne głośniki satelitarne wpływają na poprawę odbioru dźwięku
    Wbudowane regulatory - regulatory głośności i zasilania umieszczone na głośnikach satelitarnych dla łatwego dostępu
    Ekranowanie magnetyczne – eliminuje zakłócenia
Dodatkowe wejście AUX 3,5mm - Umożliwia podłączenie innych źródeł

Więcej na www.kontel.pl

Produkt jest dostępny w dystrybucji KONTEL-TELECOM i AB S.A.
Cena brutto: 149 zł

KONTEL