Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Znajdź pracownika z DlaZdrowia.pl

DlaZdrowia.pl to nie tylko platforma wymiany informacji o ciekawych wydarzeniach i eventach, lecz również miejsce, w którym bez problemu możesz zamieszczać oferty pracy.

Aby dodać ofertę, należy się zalogować w portalu. Tam, w profilu użytkownika, znajdują się informacje na temat wcześniej opublikowanych informacji prasowych, firm zgłoszonych do katalogu oraz ofert pracy.

- Dodawanie ofert pracy nie jest trudne. Wystarczy wypełnić formularz – mówi Piotr Wawrzynów, jeden z pomysłodawców powstania DlaZdrowia.pl. Osoba, poszukująca pracowników, musi wpisać tytuł oferty oraz określić minimalne wykształcenie i doświadczenie kandydata. Poza tym należy wypełnić pola:
- województwo,
- miasto,
- rodzaj umowy,
- opis stanowiska.
Kiedy już wszystko zostanie zrobione wystarczy kliknąć na „zapisz ofertę”. Dodawanie ofert pracy jest zupełnie bezpłatne.
- Zdajemy sobie sprawę z tego, że portali zawierających oferty pracy jest wiele. DlaZdrowia.pl skupia się przede wszystkim na branżach zdrowia i urody. Stawiamy na to, aby użytkownicy mogli w łatwy sposób dotrzeć do tych ogłoszeń, które ich naprawdę interesują – tłumaczy Piotr Wawrzynów.
Portal DlaZdrowia.pl umożliwia również dodawanie newsów, między innymi, na temat ciekawych eventów, promocji. To platforma wymiany informacji działająca na zasadzie B2B.

Informacje dodatkowe:

DlaZdrowia.pl (www.dlazdrowia.pl) to portal branżowy, jaki wystartował w połowie lipca. Został podzielony na osiem kategorii: zdrowie, uroda, dietetyka, farmacja, suplementy, żywność, SPA, fitness. Umożliwia również dodawanie informacji na temat wydarzeń, eventów, konferencji prasowych oraz ofert pracy.
Właścicielem portalu jest Fabryka Idei Sp. z o.o.

DlaZdrowia.pl