Firma » Reklama

Zwiększ sprzedaż dzięki Call247!

Każdy internauta który odwiedza Twoją stronę internetową, to klient, który tylko czeka na to, byś sprzedał mu swój produkt lub usługę. Call247 pozwala zamówić połączenie z Tobą lub działem sprzedaży w dogodnej porze. Wszystko, by zwiększyć sprzedaż!

Call 247 to

– Prosta w obsłudze i instalacji WTYCZKA, która zwiększa sprzedaż Twoich produktów i usług

– Ciepłe leady na wyciągnięcie ręki

– Szansa na zwiększenie konwersji Twojej witryny nawet o 100%

– Wygodna forma kontaktu z ZAINTERESOWANYM TWOJĄ OFERTĄ KLIENTEM

– Twój przepis na WYRÓŻNIENIE oferty wśród tysięcy podobnych stron internetowych

Koniec z natrętnymi konsultantami obdzwaniającymi tysiące niezainteresownych Twoją ofertą osób. Koniec z marnowaniem pieniędzy na pozyskanie ruchu, który nic Ci nie przynosi. Pora na Call247, wtyczkę do Twojej strony, która umożliwi klientowi zamówienie połączenie wtedy, kiedy będzie miał czas i chęć rozmawiać.

Call247 - telefony bezpośrednio z Twojej strony internetowej

Koniec z przerywaniem ważnych spotkań przez klientów, chcących dopytać o szczegóły oferty. Koniec z marnowaniem czasu na zimne leady. Nikt już nigdy nie „minie się”, dzwoniąc w nieodpowiednim momencie. Klient, którego potraktujesz w ten sposób, tylko zrazi się do Twojej firmy. Istnieje lepszy sposób na pozyskanie go dla swojej sprawy. Wystarczy oddać mu kontrolę nad procesem zakupu. Jak to zrobić? Odpowiedź brzmi Call247.

Ile warty jest dla Ciebie ciepły lead?

Jesteśmy pewni, że więcej niż 0,79 zł, a właśnie tyle kosztuje Cię JEDEN SMS od klienta. Jeśli nikt nie skontaktuje się z Tobą przez naszą wtyczkę, nie zapłacisz ani grosza. Ale na to nie licz, skuteczność Call247 została potwierdzona w szeregu niezależnych testów.

Spraw, by klient czekał na Twój telefon

Otrzymuj powiadomienie od klienta i oddzwaniaj wtedy, kiedy ON MA CZAS. Przestań być stręczycielem i zacznij generować wartościowe, sprzedażowe leady.

Odbieram bezpłatny pakiet smsów

Daniel Getsiński