Makarony, steki, tosty, jajka… Tych wyrazów Hanna Lis zdecydowanie nie unika. I bardzo dobrze, bo dzięki temu jej książka kucharska pt. „Mój świat na talerzu” (Edipresse Książki) aż rozpuszcza się w palcach od wszystkiego, co najlepsze w kuchni.
Nadesłał:
empik.krakow
|
Motoryzacja: Europa nie będzie w pełni zelektryfikowana przed 2040 r. Krótkoterminowa ulga dla europejskich producentów wiązać się może...
Jesień ustępuje miejsca Świętom! Sklepowe witryny już pełne ozdób, a w...
Kuehne+Nagel ogłasza zamiar przejęcia Eastway Global Forwarding Ltd.,...
IONOMY – innowacyjna technologia od AkzoNobel AkzoNobel uruchamia ekosystem IONOMY™, który pomoże producentom powłok...
Ремонтируем машину в Гданьске: какое СТО...
Komentarze (0)