Technologie » AGD - RTV

5 lat gwarancji na Telewizory Panasonic VIERA i nawet 100% zwrotu kosztów zakupu

1 listopada ruszyła akcja promocyjna telewizorów Panasonic Viera „Jak ugryźć 100% rabatu”. Klienci mogą bezpłatnie przedłużyć do 5 lat gwarancję zakupionego telewizora oraz otrzymać nawet 100% zwrotu kosztów zakupu! Akcja potrwa do końca stycznia 2010 r.

Klienci, którzy w dniach 01.11.2009 -31.01.2010 dokonają zakupu telewizora Panasonic Viera i zarejestrują go na stronie www.5latgwarancji.panasonic.pl mogą przedłużyć gwarancję na zakupiony sprzęt do 5 lat. Termin rejestracji sprzętu upływa z dniem 14.02.2009. Promocji podlegają telewizory Viera serii C, X ,U, S, G, V, Z, a także telewizory plazmowe TH-65PY800P i TH-58PY800 zakupione na terenie Polski.

Klienci, którzy prawidłowo zarejestrują zakupiony telewizor będą mieli również szansę na zwrot kosztów zakupu w wysokości  do  10, 50 oraz 100% wartości zakupionego telewizora. Wystarczy, że po poprawnej rejestracji klient poleci niniejszą promocję swoim znajomym wpisując adresy e-mailowe. Jeśli osoba polecona dokona zakupu telewizora i dokona poprawnej rejestracji, na koncie osoby polecającej zostanie przyznany 1 punkt. Po zakończeniu promocji zostanie opublikowany ranking i na jego podstawie przyznane nagrody dla 1000 uczestników, którzy osiągną najwyższe wyniki punktowe.

Za koncepcję, wdrożenie i obsługę promocji odpowiada Euro RSCG Marketing House Sp. z o.o.

ap