Dom » Budownictwo

6 kroków do Twojego nowego domu, czyli jak wygląda współpraca z Mytkowski.pl

Budowa domu wcale nie musi oznaczać stresujących sytuacji i prawnych zagadek, szczególnie, jeśli zdecydujesz się na współpracę z zespołem fachowców. Firma MYTKOWSKI Domy Jednorodzinne z Poznania specjalizuje się w budowie domów jednorodzinnych.

Budowa domu wcale nie musi oznaczać stresujących sytuacji i prawnych zagadek, szczególnie, jeśli zdecydujesz się na współpracę z zespołem fachowców. Firma MYTKOWSKI Domy Jednorodzinne z Poznania specjalizuje się w budowie domów jednorodzinnych, a setki zadowolonych klientów to najlepsza rekomendacja wysokiej jakości usług. Dowiedz się, jak wygląda współpraca i postaw na profesjonalistów.

Krok 1. Wybierz projekt dla siebie

W MYTKOWSKI Domy Jednorodzinne oferujemy bogatą bazę dostępnych projektów domów jednorodzinnych, zarówno parterowych, jak i piętrowych, z garażem lub bez. Ich zróżnicowanie pod względem układu oraz metrażu sprawia, że z łatwością wybierzesz ten, którego funkcjonalność odpowiadać będzie Twojej rodzinie. Wybrany projekt możemy zmodyfikować, oferujemy także możliwość stworzenia nowego projektu od podstaw w tej samej cenie. Realizujemy także projekty zewnętrzne. Bo Twój dom to Twoja wizja!

Krok 2. Skorzystaj z bezpłatnej wyceny

Budowa domu to duża inwestycja, dlatego traktujemy poważnie pytanie Ile to będzie kosztowało? - w MYTKOWSKI wycena jest bezpłatna, a ustalona kwota nie zmienia się w trakcie realizowania projektu. Decydując się na współpracę masz pewność, że budowa domu nie przekroczy założonego na początku budżetu.

Krok 3. Podpisz umowę

Podpisanie umowy oznacza rozpoczęcie prac i… koniec zmartwień. Firma MYTKOWSKI to generalny wykonawca, a to oznacza, że usługi są kompleksowe. Zajmiemy się wszystkim, gwarantując terminowość działań.

Krok 4. Dopełnij z nami formalności urzędowych

Formalności urzędowe mogą być przytłaczające, dlatego w MYTKOWSKI i po wykonaniu adaptacji projektu budowlanego to my składamy go do urzędu i ubiegamy się o uzyskanie pozwolenia na budowę.

Krok 5. Buduj z MYTKOWSKI

Wiemy, jak ważna jest jakość, dlatego przy budowie domów jednorodzinnych współpracujemy wyłącznie ze sprawdzoną ekipą specjalistów. Korzystamy także z najlepszych materiałów budowlanych. Stawiamy na terminowość usług, dlatego dbamy o to, by zakończenie poszczególnych etapów prac przebiegało w umówionym wcześniej terminie. Transparentność działań ma duże znaczenie - nie pobieramy zaliczek, a płatności następują po każdym zakończonym etapie. Połączenie nowoczesnych rozwiązań, naszego doświadczenia i dbałości o szczegóły sprawia, że realizacje MYTKOWSKI to ciepłe i ekonomiczne domy, które oddajemy właścicielom w stanie deweloperskim.

Krok 6. Odbierz dom i mieszkaj!

Wybierając współpracę z Mytkowski przy budowie domu wybierasz spokój, profesjonalne doradztwo, porządek na budowie, a także o wiele więcej. Jesteśmy przekonani o wysokiej jakości naszych usług, dlatego dajemy 5 lat gwarancji, biorąc pełną odpowiedzialność za wykonaną pracę.

Autor: Mytkowski.pl

Mytkowski Domy Jednorodzinne