Firma » Finanse

Abbott Laboratories Poland Sp. z o.o. wdroży system planowania budżetowego

Abbott wybrał system Matrix BI (Matrix Business inteligence) do celów związanych z planowaniem sprzedaży i wsparciem procesów monitorowania wyników sprzedażowych. Wdrożenie rozpocznie się jesienią 2014r.

System Matrix powstał we współpracy z Pliva, a następnie został wdrożony w Teva Pharmaceuticals Polska Sp. z o.o. Służy do wykonywania planów budżetowych. Usprawnia procesy kontroli realizacji budżetu i umożliwia dokonywanie bieżących korekt planów budżetowych. Otrzymał pozytywne rekomendacje Hogart BI.

Czytaj całość artykułu tutaj: http://www.erp-view.pl/business_intelligence/abbott_laboratories_poland_sp_z_o_o_wdrozy_system_planowania_budzetowego.html

openmediagroup