Technologie » Komputery

ASKO PAPIER Sp. z.o.o. usprawnia zarządzanie z systemem ERP SAP Business One

Nyski producent papierów higienicznych ASKO PAPIER Sp. z.o.o. właśnie zakończył wdrożenie systemu informatycznego wspierającego zarządzanie w firmie. Postawił na SAP Business One, jeden z najbardziej znanych systemów ERP na świecie. Wdrożenie przeprowadziła firma Altab.

Inwestycja objęła produkcję, sprzedaż, zakupy, gospodarkę materiałową i księgowość. Jej celem było zautomatyzowanie i skrócenie procesów zachodzących w organizacji, wzrost wydajności oraz obniżenie kosztów funkcjonowania przedsiębiorstwa, jak również usprawnianie wewnętrznych procesów logistycznych.

Firma rozszerzyła możliwości analityczne i sprawozdawcze. W efekcie, pracując na systemie SAP Business One użytkownicy mają możliwość kompleksowego raportowania i aktualizowania informacji tak, aby móc szybko reagować na zmieniającą się sytuację w przedsiębiorstwie.

Czytaj całość artykułów tutaj: https://www.erp-view.pl/erp/asko_papier_sp_z_o_o_usprawnia_zarzadzanie_z_systemem_erp_sap_business_one.html

openmediagroup