Dom » Wnętrza

Baterie Dijon do łazienki i kuchni

Do bogatej oferty baterii firmy FERRO dołączyła ostatnio kolekcja Dijon . Uniwersalna forma, lekko zaoblona linia, perfekcyjne wykończenie i funkcjonalność to główne cechy baterii.
W kolekcji znalazły się baterie do łazienki: umywalkowa stojąca i bidetowa stojąca wyposażone w automatyczny korek spustowy, wannowa ścienna z automatycznym przełącznikiem wanna/prysznic i natryskowa ścienna, a także bateria zlewozmywakowa stojąca z obrotową wylewką. Wszystkie posiadają regulator ceramiczny i pokryte zostały elegancką chromowaną powłoką.

Dijon jest trzecią z kolei kolekcją baterii FERRO wprowadzonych w 2014 roku. Po zimowej - Brado i wiosennej – Algeo, letnia nowość – Dijon wpisuje się idealnie w zapotrzebowanie rynku. Jest odpowiedzią na rosnący popyt na armaturę wyróżniającą się dobrą jakością i przystępną ceną. Przeznaczona dla inwestorów indywidualnych wyposażających lub remontujących mieszkania, z powodzeniem może być wykorzystana również we wnętrzach publicznych.

Bateria wannowa ścienna Dijon

Bateria umywalkowa stojąca Dijon

Bateria zlewozmywakowa stojąca Dijon

FERRO S.A.